ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι συναυλίες που δεν θα χάσουμε αυτή την εβδομάδα

Αλκίνοος Ιωαννίδης και Γιάννης Αγγελάκας
Δείτε πού και πότε μπορούμε να ακούσουμε τον Αλκίνοο Ιωαννίδης και τους Γιάννη Αγγελάκα-Νίκο Βελιώτη

Η συναυλιακή ατζέντα μας για την εβδομάδα 13 έως 19 Σεπτεμβρίου.

H νέα εβδομάδα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο μουσικά! Ήδη από τη Δευτέρα, αγαπημένοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν στα open air stages της πόλης για μοναδικές βραδιές κι εμείς δεν ξέρουμε πού να πρωτοπάμε!

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται τον αγαπημένο Γιάννη Αγγελάκα και τον Νίκο Βελιώτη, ενώ στο Ηρώδειο ο Γιόνας Κάουφμαν θα χαρίσει μια μαγική βραδιά στο ελληνικό κοινό. Στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, με ιδιαίτερη συγκίνηση θα ακούσουμε την Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, ενώ στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη θα απολαύσουμε τον πληθωρικό Σταμάτη Κραουνάκη. Τέλος, δύο αγαπημένες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, οι: Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ρίτα Αντωνοπούλου θα βρεθούν στο City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου) και στο Άλσος Νέας Σμύρνης, αντίστοιχα.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου

Η Μαρίζα Ρίζου θα μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια και το κέφι της στο City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου), ενώ ο Χρήστος Θηβαίος θα μας ταξιδέψει μελωδικά στο Άλσος Νέας Σμύρνης. Επίσης σήμερα οι φαν του χιπ χοπ δεν πρέπει να χάσουν τον Εισβολέα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

Γεμάτη υπέροχες φωνές η αποψινή βραδιά. Σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στην Τεχνόπολη σε ένα μοναδικό πρόγραμμα. Την ίδια στιγμή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Βεάκειο στη Νίκαια για τη μεγάλη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα. Στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού μπορείτε να ακούσετε τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Στέλιο Ρόκκο, ενώ στο Άλσος Νέας Σμύρνης θα απολαύσετε τον τρυφερό τροβαδούρο Ορφέα Περίδη και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη.

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου

Οι μοναδικές συναυλίες συνεχίζονται και την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου. Η Τεχνόπολη απόψε υποδέχεται τη σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη, ενώ το Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού θα γεμίσει από τις μουσικές και τα τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου. Εναλλακτικά, στο Δημοτικό Θέατρο Αλέξης Μινωτής θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ στο Κηποθέατρο Παπάγου θα βρεθεί ο Παναγιώτης Μάργαρης.

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου

Μια ανάσα πριν το Σαββατοκύριακο, και η Έλενα Παπαρίζου με την Τάμτα αναμένεται να βάλουν φωτιά με την εμφάνισή τους στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού. Παράλληλα, στο Θέατρο Πέτρας θα ροκάρουν οι Villagers of Ioannina City, ενώ στο Ηρώδειο θα εμφανιστεί ο Σταμάτης Σπανουδάκης αε μια μοναδική συναυλία για καλό σκοπό. Όσοι πάτε μια βόλτα από το Άλσος Νέας Σμύρνης θα ακούσετε την αγαπημένη Μελίνα Κανά.

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

Βράδυ Σαββάτου και στο Κατράκειο η Άννα Βίσση βάζει φωτιά με τα τραγούδια και την σκηνική της παρουσία. Παράλληλα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου πραγματοποιεί ακόμα μια ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου).

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Γνωστοί και αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους σε μία συναυλία αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, τραγουδιστές όπως οι: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Κανά, Μάρκος Κούμαρης, Ρένα Μόρφη, Γιώτα Νέγκα, Σεμέλη Παπαβασιλείου, Μαρία Παπαγεωργίου, Γιώργος Περρής, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μαρίζα Ρίζου, Μανώλης Φάμελλος, Χατζηφραγκέτα, Monsieur Minimal, ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων καλωσορίζοντας παράλληλα την ελληνική έκδοση του περιοδικού Rolling Stone.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Βραβεία MTV: Οι νικητές, ο καβγάς και οι προκλητικές παρουσίες

Ό,τι νέο έρχεται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Φρικτός θάνατος για τον μάνατζερ των Rolling Stones και Μπομπ Ντίλαν