ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φρικτός θάνατος για τον μάνατζερ των Rolling Stones και Μπομπ Ντίλαν

Rolling Stones
AP

Ο γνωστός μάνατζερ της ροκ, σκοτώθηκε καθώς έσκαβε τάφο για να θάψει τον σκύλο του.

O κόσμος της ροκ θρηνεί για τον φρικτό και απίστευτο θάνατο που είχε ο θρυλικός μάνατζερ Μικ Μπρίγκντεν, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε καριέρες και περιοδείες των Rolling Stones, Μπομπ Ντίλαν, Βαν Μόρισον και άλλων.

Σύμφωνα με το TMZ ο 73χρονος έχασε τη ζωή του σε ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου ενώ προσπαθούσε να σκάψει έναν τάφο για να θάψει το σκυλί της οικογένειας στην κορυφή του λόφου της Σάντα Ρόσα στην Καλιφόρνια. Η τρύπα που είχε ανοίξει ο Μπρίγκντεν κατέρρευσε παρασύροντας και τον ίδιο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε η σύζυγός του Τζούλια, μιλώντας στη Santa Rosa Press Democrat.

O Μπρίγκντεν, είχε γεννηθεί στην Αγγλία το 1947. Στα 19 του μετακόμισε στο Τορόντο, ενώ στα μέσα της δεκαετίας του 1960 ξεκίνησε την καριέρα του ως μάνατζερ οργανώνοντας τις συναυλίες του συγκροτήματος Mountain. Για πάνω από 5 δεκαετίες ο Μπρίγκντεν συνεργάστηκε με θρυλικά ονόματα της ροκ μουσικής. Από τους Rolling Stones και τον Κάρλος Σαντάνα έως τον Πίτερ Φράμπτον και τον κιθαρίστα Τζο Σατριάνι.

Θυμίζουμε ότι στις 24 Αυγούστου οι Rolling Stones έχασαν τον ντράμερ της μπάντας, τον σπουδαίο Τσάρλι Γουάτς που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μήπως ήρθε η ώρα για έναν θηλυκό Ιντιάνα Τζόουνς;


Πέντε βιβλία που θα διαβάσουμε το φθινόπωρο