ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μπένεντικ Κάμπερμπατς κάπνισε τόσο πολύ στη νέα του ταινία που έπαθε δηλητηρίαση από νικοτίνη

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

O ηθοποιός χρειάστηκε να καπνίσει τόσο πολύ που δηλητηριάστηκε από νικοτίνη τρεις φορές στο The Power of Dog του Netflix.

O Μπένεντικτ Κάμπερμπατς έχει κάνει μια από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του στη νέα ταινία του Netflix με τίτλο The Power of Dog. Ο ηθοποιός έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές και όλα δείχνουν πως βάζει πλώρη για τα Όσκαρ.

Στο γουέστερν της Τζέιν Κάμπιον, ο ηθοποιός υποδύεται έναν σκληρό χαρακτήρα και συγκεκριμένα τον Phil Burbank, τον αυταρχικό ιδιοκτήτη του ράντσου που κάνει δύσκολη τη ζωή της συζύγου του αδερφού του αλλά και του γιου της.

Για να μπει στο… πετσί του ρόλου, ο Κάμπερμπατς έμαθε να παίζει μπάντζο, δεν μιλούσε στους συμπρωταγωνιστές του στο πλατό των γυρισμάτων και επέλεξε να μην κάνει μπάνιο για να μπορεί να φοράει τη… βρώμα του χαρακτήρα του ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, μια νέα του συνήθεια, παραλίγο να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του και αυτή ήταν το κάπνισμα.

Ο ηθοποιός κάπνιζε τόσο πολύ, που έπαθε δηλητηρίαση από νικοτίνη και μάλιστα περισσότερες από μία φορές!

«Ήταν πολύ δύσκολο», ανέφερε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire. «Κάπνιζα στριφτά χωρίς φίλτρο, ξανά και ξανά μετά κάθε λήψη. Έπαθα δηλητηρίαση από νικοτίνη τρεις φορές. Είναι πραγματικά απαίσιο όταν πρέπει να καπνίζεις πολύ».

Το The Power of Dog βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τόμας Σάβατζ που κυκλοφόρησε το 1967.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου, ενώ την 1η Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμη στο Netflix.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

H Αρχαία Ολυμπία «ξαναζωντανεύει» ψηφιακά: Πώς ήταν πριν από 2.000 χρόνια (pics)

Χρήστος Κυριαζής: «Αυτή είναι η ιστορία μου»

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα «Ευρωπαϊκά Όσκαρ» 2021