ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι London Grammar για πρώτη φορά στην Ελλάδα

London Grammar
Οι London Grammar τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 στην Πλατεία Νερού
Alex Waespi

Οι London Grammar θα παίξουν ζωντανά στη σκηνή του Release Athens τον Ιούνιο του 2022.

Οι London Grammar -επιτέλους- έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Release Athens. Η συναυλία του πολυσυζητημένου indie/pop γκρουπ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 στην Πλατεία Νερού.

Το συγκρότημα θα παίξει πολλά αγαπημένα τραγούδια όπως τα Strong, Wasting My Young Years, Rooting For You, Big Picture, Baby It’s You, How Does It Feel, Oh Woman Oh Man και πολλά ακόμα που κατέχουν εδώ και χρόνια μόνιμη θέση στο εγχώριο ραδιοφωνικό airplay.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εμφανίσεις των London Grammar μέσα στο 2021, sold out στο σύνολό τους, έτυχαν διθυραμβικών σχολίων, ενώ το 2022 θα είναι οι special guests στην παγκόσμια περιοδεία των Coldplay αλλά και παρόντες, ως headliners, σε πολλά μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ.

Περισσότερα ονόματα για το line-up της 27ης Ιουνίου, αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

London Grammar


Οι Hannah Reid, Dan Rothman και Dominic «Dot» Major γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο του Nottingham – οι δύο πρώτοι είναι Λονδρέζοι – το 2009 και έκτοτε οι τρεις τους είναι αχώριστοι. Την ίδια χρονιά, σχημάτισαν τους London Grammar και με το ντεμπούτο τους, If You Wait (2013), γνώρισαν αμέσως την επιτυχία. Oι κριτικές ήταν εκστατικές, εστιάζοντας κυρίως στη φωνή και την ερμηνεία της Hannah, συγκρίνοντάς τη με εκείνες των Florence Welch, Annie Lennox και Julee Cruise.

Το 2017, το εξαιρετικό Truth Is A Beautiful Thing ανεβαίνει στο νο 1 της Βρετανίας. Σε παραγωγή του Paul Epworth (Adele, Florence & The Machine, Coldplay) αλλά και του Greg Kurstin (Sia, Beck, συνθέτη του Hello της Adele), αποτελεί στο σύνολό του μια μελαγχολική ωδή στις σχέσεις, τον πόνο, την εμπιστοσύνη και την αλήθεια.

Το φετινό, τρίτο τους άλμπουμ, με τίτλο Californian Soil, τους εκτόξευσε ακόμα ψηλότερα. Πανέμορφο, ενίοτε μελαγχολικό αλλά μόνιμα ανυψωτικό, φανερώνει μία μπάντα που πλέον έχει ωριμάσει αλλά ταυτόχρονα αναζητά πάντα νέα ηχητικά μονοπάτια.

Εισιτήρια


Η προπώληση ξεκινά την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, προς 40 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με αρχική τιμή τα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμα δύο διαφορετικά διήμερα εισιτήρια για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του Release Athens 2022, κερδίζοντας ένα σημαντικό ποσό:

1. London Grammar & more tba (27/6/22, Πλατεία Νερού) + Pet shop Boys & more tba (30/6/22, Πλατεία Νερού) προς 70€ (κέρδος 15€)

2. London Grammar & more tba (27/6/22, Πλατεία Νερού) + Parov Stelar & more tba (18/6/22, Πλατεία Νερού) προς 60€ (κέρδος 15€)

Διάθεση εισιτηρίων:
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Online στα releaseathens.gr / viva.gr
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Ο «Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι» επιστρέφει και ετοιμάζεται για πετσόκομμα

Οι νέες ταινίες και σειρές που θα δούμε στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Netflix: Ο Τομ Κρουζ και ο Τζέισον Στέιθαμ στο σίκουελ του Red Notice;