ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Rihanna κυκλοφόρησε και δεύτερο νέο τραγούδι

Rihanna
H Rihanna επιστρέφει μετά από 6 χρόνια «σιωπής»
Minos / EMI - Universal

Το τραγούδι «Born Again» της Rihanna βρίσκεται και αυτό στο soundtrack της νέας ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever».

Το παγκόσμιο pop icon, ακτιβίστρια, σχεδιάστρια, επιχειρηματίας Rihanna, κυκλοφόρησε και δεύτερο νέο single από το soundtrack της νέας ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever» που σπάει ταμεία στο παγκόσμιο box office.

To τραγούδι έχει τίτλο «Born Again» και μας έρχεται μετά το «Lift Me Up», το lead track του soundtrack άλμπουμ της ταινίας της Marvel.

Θυμίζουμε ότι μετά από έξι ολόκληρα χρόνια «σιωπής», η Rihanna κάνει το μεγάλο comeback το οποίο στην Ελλάδα κυκλοφορεί από την Minos EMI / Universal Music Company. Τελευταία της δισκογραφική δουλειά ήταν το άλμπουμ «ANTI» του 2016.

Black Panther: Wakanda Forever

Η ταινία κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα την περασμένη Πέμπτη 10 Νοεμβρίου. Η δεύτερη ταινία, δυστυχώς, χωρίς τον απόλυτο πρωταγωνιστή Chadwick Boseman ο οποίος «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, φιλοξενεί το καστ της πρώτης, με τις Angela Bassett, Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Danai Gurira και τον Winston Duke, ενώ μας συστήνει καινούριους χαρακτήρες.

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje, πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα.


Διαβάστε επίσης

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που θα δούμε στα σινεμά

Rihanna: Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Lift Me Up»

Rihanna: Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της στη μουσική είναι γεγονός