ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπράιαν Άνταμς: Προπώληση και τιμές εισιτηρίων για τις συναυλίες του στην Ελλάδα

Μπράιαν Άνταμς
Ο Μπράιαν Άνταμς θα παίξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο
AP

Ο Μπράιαν Άνταμς ξεκινάει την ευρωπαϊκή του περιοδεία από την Ελλάδα με δύο συναυλίες

Tέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του συναυλία στην Ελλάδα, ο Μπράιαν Άνταμς επιστρέφει στη χώρα μας από όπου μάλιστα θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του περιοδεία.

Ο Καναδός ρόκερ θα δώσει δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ BASKETBALL ARENA και στην Θεσσαλονίκη στις 7 Δεκεμβρίου στο PΑΟΚ SPORTS ΑRΕΝΑ.

Η προπώληση ξεκίνησε με τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από 45 ευρώ για τη συναυλία της Αθήνας και από 55 ευρώ για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης.

Ο Μπράιαν Άνταμς

Η απίστευτη δυναμική της φωνής του και η ερμηνεία του, η ενέργεια και η εκρηκτική σκηνική παρουσία του – όλοι όσοι τον έχουν δει live μιλούν για το performance του και τις διαρκείς αλλαγές κιθάρας που κάνει τα μάτια να μην ξεκολλούν από πάνω του - εξακολουθούν να ξεσηκώνουν το κοινό πάνω από 40 χρόνια.

Ό,τι και να πει κανείς για τον Μπράιαν Άνταμς είναι λίγο. Ένας συγκλονιστικός καλλιτέχνης με μια μακρόχρονη και παραγωγική καριέρα που μετράει 17 studio άλμπουμ και 4 νέες κυκλοφορίες το 2022 συμπεριλαμβανομένου του “So Happy It Hurts” (προτάθηκε για Grammy) και του “Pretty Woman – The Musical”. Σε αυτά προστίθενται τα Classic pt. I και pt. II, τα οποία παρουσιάζουν νέες ηχογραφήσεις των μεγαλύτερων hits του καλλιτέχνη, τα οποία κυκλοφόρησαν ψηφιακά (ATMOS with Platoon) και είναι διαθέσιμα και ως φυσικό προϊόν (BMG).

Η μακρόχρονη καριέρα του τον έχει οδηγήσει σε αναρίθμητες βραβεύσεις και σπουδαίες τιμητικές διακρίσεις ανάμεσα στις οποίες και 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ, 4 υποψηφιότητες για Golden Globe, ένα Grammy Award και 20 Juno Awards. Η πορεία του και οι μουσικές του επιλογές δείχνουν ξεκάθαρα ότι είναι ένα ανήσυχο πνεύμα που δεν φοβάται να πειραματιστεί και πως το μουσικό του ταξίδι δεν έχει όρια.

Πέρα όμως από την αδιαμφισβήτητη καλλιτεχνική του πορεία, ο Μπράιαν Άνταμς είναι ένας ενεργός ακτιβιστής που αφιερώνει χρόνο, πόρους και προσοχή στην ενημέρωση σχετικά με την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων των ζώων και άλλα σημαντικά κοινωνικά θέματα (ενδεικτικά: Live Aid, συμμετοχή σε εκστρατείες της Διεθνούς Αμνηστείας, σε εκδηλώσεις για την συγκέντρωση χρημάτων για την βοήθεια σεισμοπαθών, καταπολέμησης του αναλφαβητισμού και υποστήριξης του δικαιώματος των παιδιών να πηγαίνουν στο σχολείο σε χώρες της Ασίας, κ.ά.).

Πληροφορίες

ΒRYAN ADAMS | So Ηappy It Hurts Tour

ΑΘΗΝΑ, Tρίτη 5 Δεκεμβρίου Ι Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ
Προπώληση:
https://www.more.com/music/bryan-adams-athens/

Τιμές Εισιτηρίων
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 49€
ΖΩΝΗ 1: 65€
ΖΩΝΗ 2: 55€
ΖΩΝΗ 3: 45€
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝH: 75€
VIP: 99€

Oι Πόρτες ανοίγουν: 19:00
Έναρξη: 21:00


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου Ι PΑΟΚ SPORTS Arena
https://www.more.com/music/bryan-adams-thessaloniki/

Τιμές Εισιτηρίων
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 55€
ΖΩΝΗ 1: 65€
ΖΩΝΗ 2: 69€
ΖΩΝΗ 3: 75€
VIP: 85€

Οι πόρτες ανοίγουν: 19:00
Έναρξη: 21:00

Διαβάστε επίσης

O Μπράιαν Άνταμς έρχεται στην Ελλάδα για δύο συναυλίες!