ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

HUAWEI smartphones με Google Services και πλήθος εφαρμογών

HUAWEI smartphones με Google Services και πλήθος εφαρμογών

Οι επιλογές που μας χαρίζουν καθημερινά μία ανεπανάληπτη εμπειρία

Στη σύγχρονη καθημερινότητα ένα είναι το tech «εργαλείο» που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε. Ο λόγος για το smartphone μας, που μέσα από τις υπηρεσίες που μας προσφέρει, μας «υπόσχεται» μία καθημερινότητα πιο ευέλικτη και χωρίς περιορισμούς.

Πράγματι, δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να συγκριθεί με την ασφάλεια και την ευελιξία που αισθανόμαστε καθημερινά, χάρη στα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα και τα mobile services που έχουμε στα χέρια μας, είτε πρόκειται για τις συναλλαγές μας, είτε για την εργασία και την ψυχαγωγία μας. Διότι σήμερα αρκούν μερικά αγγίγματα στις οθόνες των smartphone μας για να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας, να καλέσουμε ταξί, να παραγγείλουμε ένα γεύμα από το αγαπημένο μας εστιατόριο, να κάνουμε binge-watching, να χαλαρώσουμε με λίγο gaming και φυσικά, να οργανώσουμε τις επαγγελματικές μας εκκρεμότητες.

Το ερώτημα είναι, βέβαια, πώς θα επιλέξουμε ένα smartphone που θα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής μας και θα καλύπτει τις προσωπικές μας ανάγκες; Πώς θα καταφέρουμε, δηλαδή, να ανακαλύψουμε εκείνη τη συσκευή, η οποία θα αποτελεί δείγμα υπεροχής και τεχνολογικής αρτιότητας, κάνοντας συγχρόνως το δικό της statement μέσα από έναν αψεγάδιαστο σχεδιασμό; Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα δίνεται μέσα από μία εταιρεία που πρωτοστατεί και καινοτομεί, ακολουθώντας την εποχή της και εξυπηρετώντας κάθε καταναλωτική ανάγκη.

Τα Huawei smartphones εδώ και αρκετά χρόνια έχουν δείξει πως υπερτερούν στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Από τον προηγμένο σχεδιασμό τους, την άριστη ποιότητα κάμερας, σε όλα τα μοντέλα, τη μεγάλη διάρκειας μπαταρία, αλλά και πολλές άλλες δυνατότητες πραγματικά μας δίνουν τον λόγο, ώστε να καταλήξουμε σε ένα μοντέλο smartphone Huawei. Οι απεριόριστες δυνατότητες δεν σταματούν στο υψηλής ποιότητας hardware, αλλά επεκτείνονται μέσα από το οικοσύστημα HMS της HUAWEI, που έχει αναπτυχθεί με πραγματικά εντυπωσιακή ταχύτητα και εξελίσσεται συνεχώς για να προσφέρει ανώτερες δυνατότητες χαρτογράφησης και πλοήγησης, αναζήτησης, αλληλογραφίας και αγορών.

Πώς το καταφέρνει; Μέσα από τις εφαρμογές που υπάρχουν στο AppGallery της HUAWEI και το οποίο προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία εφαρμογών με μοναδικά οφέλη, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών ελέγχων για τη διασφάλιση της ασφάλειας των εφαρμογών, premium προσωποποιημένο περιεχόμενο, ποικίλες υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ψηφιακής ζωής και πλούσιο περιεχόμενο ενημερώσεων.

Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να βρούμε τα αγαπημένα μας app και να τα «κατεβάσουμε»! Από δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, μέχρι πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες. Στο AppGallery της HUAWEI θα βρούμε ό,τι ψάχνουμε. Μάλιστα, μέσα από αυτό μπορούμε, επίσης, να κατεβάσουμε την 3rd party εφαρμογή Gspace, να την ανοίξουμε και μέσα από εκεί να έχουμε όλες τις εφαρμογές της Google που χρειαζόμαστε στο κινητό μας. Ο χρόνος που χρειάζεται είναι ελάχιστος, για να χρησιμοποιήσουμε χωρίς περιορισμούς το HUAWEI smartphone μας, μιας και η εφαρμογή Gspace δεν έχει διαφημίσεις και έτσι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, όπως το YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive, εύκολα και γρήγορα.

Τα smartphone της σειράς HUAWEI nova 10 κάνουν upgrade τη ζωή μας

Η HUAWEI έρχεται ακόμα μία φορά να «ταράξει τα νερά», καλύπτοντας τις καθημερινές μας ανάγκες με δύο νέα, high tech smartphones της σύγχρονης καθημερινότητας. Και αυτά δεν είναι άλλα από τα HUAWEI nova 10 και HUAWEI nova 10 Pro.

Όσοι θέλουμε να έχουμε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, καλογυρισμένα βίντεο για vlogging στα social media και μεταξύ άλλων, μοναδικές εμπειρίες gaming, ένα είναι το ζητούμενο: Να επενδύσουμε στον «κόσμο» εκείνων των smartphone, που «υπόσχονται» να μας χαρίσουν πολύπλευρες εμπειρίες, μέσα από συσκευές που αποτελούν δείγματα υπεροχής και τεχνολογικής αρτιότητας.

Αυτήν τη δυνατότητα μας προσφέρει η τεχνολογία της σειράς HUAWEI nova 10, μέσα από το HUAWEI nova 10 και το HUAWEI nova 10 Pro. Το τελευταίο έρχεται με λεπτή σιλουέτα μόλις 7,88 χιλιοστών και ζυγίζει 191 γραμμάρια, ενώ το HUAWEI nova 10 είναι ακόμη λεπτότερο, μόλις στα 6,88 χιλιοστά και ζυγίζει 168 γραμμάρια. Και τα δύο μοντέλα επιτυγχάνουν ισορροπία μεταξύ εμφάνισης, σχεδιασμού και εύκολου κρατήματος, ενώ συγχρόνως προσφέρουν όλα όσα χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας.

Από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές κινητής μπροστινής κάμερας, μέχρι ένα ισχυρό σύστημα κάμερας που επιτρέπει vlog εν κινήσει με Dual-View Video, Follow Focus και 0.7X~5X zoom: Με το HUAWEI nova 10 Pro, δεν θα χορταίνουμε να απελευθερώνουμε καθημερινά τη βαθύτερη έμπνευσή μας. Και επειδή οι σύγχρονοι ρυθμοί της καθημερινότητας μας θέλουν 24 ώρες το 24ωρο σε ετοιμότητα, η καινοτομία στην τεχνολογία γρήγορης φόρτισης θα μας λύσει τα χέρια. Όσο για εμάς που είμαστε λάτρεις των παιχνιδιών, της παρακολούθησης βίντεο και γενικά της φωτογραφίας, τα smartphone της σειράς HUAWEI nova 10, θα μας δώσουν την ευκαιρία να «βυθιστούμε» σε μια οπτική πανδαισία χρωμάτων που θα θέλουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά.

Μπορεί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τα οφέλη της σειράς HUAWEI nova 10 να είναι το Α και το Ω, ωστόσο, εξίσου σημαντική είναι και η εξωτερική εμφάνιση του αγαπημένου μας gadget. Για αυτόν τον λόγο, αξίζει να επιλέξουμε το δικό μας αγαπημένο χρώμα και την έκδοση εκείνη που ανταποκρίνεται στις επιλογές μόδας και το προσωπικό μας στυλ. Starry Silver ή χρυσό Star Orbit Ring, premium ή διακριτική έκδοση Starry Black; Όποιο και αν είναι το χρώμα ή το στυλ που ανταποκρίνεται στα δικά μας γούστα, αξίζει να το αποκτήσουμε και να κάνουμε upgrade στην καθημερινότητά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το Huawei Community.