ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το COSMOTECH NEWS ανοίγει τους τεχνολογικούς μας ορίζοντες!

Το COSMOTECH NEWS ανοίγει τους τεχνολογικούς μας ορίζοντες!
COSMOTE

Η εκπομπή COSMOTECH NEWS προβάλλεται στο YouTube κανάλι της COSMOTE ημέρα Πέμπτη, κάθε δύο εβδομάδες

Εάν είσαι λάτρης της τεχνολογίας, σίγουρα περνάς πολλές ώρες online ψάχνοντας νέα, ειδήσεις και ενδιαφέροντα tech fun facts σε αυτό το αχανές μέρος που ονομάζεται διαδίκτυο. Τώρα όμως, υπάρχει μια YouTube εκπομπή, που προκαλεί το ενδιαφέρον και εξάπτει την περιέργεια όλων όσοι θέλουν να γνωρίζουν τα σημαντικότερα από τον διαρκώς εξελισσόμενο tech χώρο!

Η Δάφνη Καραβοκύρη και o Χάρης Σαββαντίδης παρουσιάζουν μια YouTube εκπομπή στο κανάλι της COSMOTE, υπό την καθοδήγηση του expert στο χώρο Παύλου Παπαπαύλου και μας μιλούν για εξελίξεις από το χώρο της τεχνολογίας, διαλέγοντας τα πιο συναρπαστικά tech νέα για το κοινό, ώστε να κάνει… declutter από την υπερπληροφόρηση. Το όνομα αυτής; COSMOTECH NEWS!

Δεν πρόκειται για μια απλή ενημερωτική YouTube tech εκπομπή. Στο COSMOTECH NEWS, η Δάφνη και ο Χάρης σχολιάζουν επίκαιρα τεχνολογικά γεγονότα και ό,τι έχει να κάνει με ανακοινώσεις προϊόντων, νέες τεχνολογίες που δοκιμάζονται, inside stories και leaks από leading brands, νέες μεγάλες ιδέες από μικρές επιχειρήσεις, καθώς και apps ή updates που ταράζουν τα νερά.

Αλλά, το COSMOTECH NEWS δε σταματά εκεί! Προσφέροντας μια, κυριολεκτικά, hands-on εμπειρία, η εκπομπή περιλαμβάνει product tryouts & reviews για μια βαθύτερη ανάλυση τεχνολογικών προϊόντων που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον σε τρεις βασικές κατηγορίες: smartphones, laptops/tablets και tech gadgets.

Ακόμη, σε κάθε επεισόδιο το κοινό έχει την ευκαιρία να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους τεχνολογικούς ορίζοντές του με τα Unskippable Facts, μαθαίνοντας άλλη μια πληροφορία που πιθανότατα δε βρέθηκε ποτέ μπροστά του μέχρι εκείνη τη στιγμή και σχετίζεται με την τεχνολογία.

Στην εκπομπή υπάρχει και η How-to-Zone με πρακτικές συμβουλές: «Πώς ενεργοποιούμε μια υπηρεσία; Πώς χρησιμοποιείται μια εφαρμογή, ένα gadget ή ακόμη και ένα νέο τεχνολογικό προϊόν»; Μένουμε συντονισμένοι στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube για εύκολες και γρήγορες οδηγίες από τη Δάφνη και τον Χάρη που θα μας λύσουν τα χέρια.

Τέλος, σε κάθε εκπομπή υπάρχει και ένας μεγάλος διαγωνισμός όπου ένας τυχερός κερδίζει από ένα μοναδικό δώρο τεχνολογίας!

Η εκπομπή COSMOTECH NEWS προβάλλεται στο YouTube κανάλι της COSMOTE ημέρα Πέμπτη, κάθε δύο εβδομάδες. Το έβδομο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, ενώ μπορείς να δεις τα προηγούμενα επεισόδια εδώ.