ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ευχάριστα νέα για τους gamers! Πλησιάζει η ώρα για το καινούργιο Xbox

Ευχάριστα νέα για τους gamers! Πλησιάζει η ώρα για το καινούργιο Xbox
Η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει σκληρό δίσκο 1TB

Η ιστοσελίδα Windows Central υποστηρίζει ότι απέκτησε πρόσβαση σε έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι στις 7 Μαΐου θα λανσαριστεί η νέα κονσόλα της Microsoft καθώς και σε εικόνες που έδειχναν την συσκευασία της, με την ιστοσελίδα να τις αναδημιουργεί ψηφιακά.

Φήμες αναφέρουν ότι η Microsoft θα ονομάσει επίσημα την κονσόλα «Xbox One S All-Digital edition» αφού από την συγκεκριμένη έκδοση θα απουσιάζει το Blu-Ray drive.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο κατά πόσο οικονομικότερη θα είναι η disc-less έκδοση συγκριτικά με το Xbox One S, ωστόσο η αφαίρεση του Blu-Ray drive από τον εξοπλισμό της θα μειώσει σίγουρα το κόστος.

Η Microsoft δεν έχει δημοσίως παραδεχτεί ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει μία disc-less έκδοση του Xbox One S, ωστόσο φήμες στο παρελθόν έκαναν λόγο για επίσημη παρουσίαση του προϊόντος στα μέσα Απριλίου και την κυκλοφορία του μέσα στον Μάϊο.

Η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει σκληρό δίσκο 1TB ενώ ψηφιακά αντίτυπα των Forza Horizon 3, Sea of Thieves και Minecraft θα συμπεριλαμβάνονται στο «πακέτο».

Φημολογείται ότι η Microsoft θα προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να παραγγείλουν τα παιχνίδια που θέλουν μαζί με την κονσόλα, τα οποία μάλιστα θα είναι προεγκατεστημένα προτού φτάσει στο σπίτι τους.

Η κυκλοφορία της disc-less κονσόλας μοιάζει με μία λογική κίνηση από την Microsoft, αφού η εταιρεία έχει επενδύσει πολλά στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass που παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια για την πλατφόρμα Xbox.

Επιπλέον, η εταιρεία σκοπεύει στην έκθεση E2 να προχωρήσει σε πολύ μεγάλες ανακοινώσεις σχετικά με την υπηρεσία game streaming xCloud που ετοιμάζει και που θα είναι σε θέση να «στριμάρει» παιχνίδια σε υπολογιστές, κονσόλες και φορητές συσκευές των χρηστών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή: theverge.com

Σχετικές ειδήσεις