TRAVEL

Telegraph: Summer in Greece (pics+vids)

Telegraph: Summer in Greece (pics+vids)

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι… αθάνατο, η Telegraph έδωσε το σύνθημα και σας παρουσιάζουμε τους Top προορισμούς για το 2020

Οι εξελίξεις αναφορικά με τον κορονοϊό είναι καταιγιστικές και η αλήθεια είναι πως οι πληροφορίες που μας «βομβαρδίζουν» καθημερινά έχουν… διαλύσει την ψυχολογία μας. Να είναι καλά τουλάχιστον η Telegraph η οποία με ένα και μόνο άρθρο της, εν μέσω της πανδημίας, έδωσε το σύνθημα για την έναρξη του φετινού καλοκαιριού, ψηφίζοντας Ελλάδα… μονοκούκι και ανοίγοντας διάπλατα το παράθυρο της καλής μας ψυχολογίας.

Ο Όλιβερ Σμιθ, δημοσιογράφος της The Telegraph, αναφέρει ότι η Ελλάδα θα είναι ο πρώτος προορισμός που θα επισκεφθεί μετά την κρίση του κορονοϊού στέλνοντας το μήνυμα… αποθέωσης της χώρας μας σε όλο τον κόσμο. Κάτι που η Ελλάδα θα το έχει τεράστια ανάγκη από την στιγμή που θα ξυπνήσουμε από τον… εφιάλτη και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας.

Επειδή όμως η κανονικότητά μας θα πρέπει να μας βρει πανέτοιμους, σας παρουσιάζουμε του 5 top προορισμούς για τα φετινό καλοκαίρι.

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

Γραφική, μυστηριώδη και εκτός… μόδας όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι πως πλέον το πανέμορφο νησί που βρίσκεται ανάμεσα στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές. Φανταστικές παραλίες, εντυπωσιακό φαγητό και μαγικά τοπία.

ΣΕΡΙΦΟΣ

Άλλο ένα νησί των Κυκλάδων που τα τελευταία χρόνια κάνει… θραύση. Παραλίες όπως ο Κουταλάς, η Βαγιά και το Καλό Αμπέλι σε κάνουν να.. χαζεύεις, ενώ είναι αλήθεια πως η Σέριφος είναι από τα νησιά που έχεις κι άλλα πολλά πράγματα να κάνεις εκτός από φαγητό και βουτιές.

ΚΑΡΠΑΘΟΣ

Όταν ένα νησί βρίσκεται ανάμεσα από την Ρόδο και την Κρήτη, καταλαβαίνεις πως μιλάμε για κάτι… μοναδικό. Σμαραγδένιες παραλίες που κατατάσσονται στις κορυφαίες της Μεσογείου, όπως τα Άπελλα, η Αχάτα, ο Λευκός και η Κυρά- Παναγιά είναι μερικές από αυτές που πρέπει να επισκεφτείς όταν βρεθείς στην Κάρπαθο. Επίσης, αξίζει να επισκεφτείς τις 18 παλαιοχριστιανικές βασιλικές εκκλησίες του νησιού αλλά και τον παραδοσιακό οικισμό του νησιού, την Όλυμπο.

ΠΑΞΟΙ

Ένας προορισμός μαγικός. Ένας προορισμός που συγκλονίζει τους ανθρώπους όλου του κόσμου. Παξοί και Αντίπαξοι. Το σήμα κατατεθέν του Ιονίου. ένας μαγευτικός συνδυασμός γαλάζιων νερών και λευκής άμμου. Δίκαια λοιπόν χαρακτηρίζεται από πολλούς ως νησί – παράδεισος. Όσοι το έχετε επισκεφτεί το ξέρετε και όσοι το επισκεφτείτε θα το.. μάθετε.

ΚΥΘΗΡΑ

Κάποιοι μπορεί να μην εντυπωσιαστούνε με το καλημέρα, αλλά όταν θα ξεκινήσουν για τον δρόμο της επιστροφής μάλλον δεν θα θέλουν να φύγουν. Παραλίες, γραφικά μονοπάτια, όμορφα σοκάκια και ιστορίες που θα σας καθηλώσουν. Εμπιστευτείτε μας…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.