ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσια Πρόβλεψη 06/05: Πρόσεχε μην πέσεις θύμα πάθους

Παρθένος Ημερήσια Πρόβλεψη 06/05: Πρόσεχε μην πέσεις θύμα πάθους

Ζώδια - Παρθένος: Πρόσεχε μήπως πέσεις θύμα ενός πάθους και πηγαίνοντας για τα πολλά, χάσεις και τα λίγα

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να υπάρξουν «αναμπουμπούλες» στις φιλίες σου ή σε μια συλλογική δράση, στην οποία συμμετέχεις κι επειδή η λογική φαίνεται να απουσιάζει εντελώς, από πλευράς σου φρόντισε να… καλμάρεις ενέργειες, που πηγάζουν από υπερβολική ανασφάλεια και φόβο.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Κριό φαίνεται να σε περιμένουν περισσότερες ηδονές, ίσως και μια κληρονομιά ή αποζημίωση, έχει όμως σημασία και το αντάλλαγμα που θα κληθείς να δώσεις, αφού το… τζάμπα πέθανε! Πρόσεξε ακόμη μήπως πέσεις θύμα ενός πάθους και πηγαίνοντας για τα πολλά, χάσεις και τα λίγα.

Παρθένος: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 06/05

Με την Αφροδίτη να… παθιάζεται, αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου, ωστόσο να θυμάσαι ότι το «σεξ απήλ» σου μπορεί να έλξει και άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις ή πρόκειται για «τοξικές» προσωπικότητες, που μάλλον θα θελήσουν να σε χειραγωγήσουν.

Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πόσο μοναδική είναι ή… δεν είναι για σένα, κάτι που θα φανεί και στην σεξουαλική απόδοσή σου.