ΖΩΔΙΑ

Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 26/05: Μπορεί να πέσεις θύμα μιας ίντριγκας

Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 26/05: Μπορεί να πέσεις θύμα μιας ίντριγκας
Η Σελήνη στον Κριό φέρνει επείγουσες καταστάσεις στα οικονομικά σου και θα χρειαστεί να κινηθείς άμεσα.
astrology.gr

Ζώδια - Ιχθύες: Ο Πλούτωνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί «λυκοφιλίες» κι όταν μπαίνει το συμφέρον στη μέση, τότε αρχίζουν και τα «βρώμικα» παιχνίδια.

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει επείγουσες καταστάσεις στα οικονομικά σου και θα χρειαστεί να κινηθείς άμεσα είτε για να αρπάξεις μια ευκαιρία, είτε για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές. Επιπλέον, μπορεί να ξοδευτείς για την αποκατάσταση μιας ζημιάς, ενώ στο «κάδρο» μπαίνουν και τα έξοδα νοσηλείας. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί «λυκοφιλίες» κι όταν μπαίνει το συμφέρον στη μέση, τότε αρχίζουν και τα «βρώμικα» παιχνίδια. Αν πάλι αν ανακατευτείς με τα κοινά, να ξέρεις ότι... κάτι βρωμάει στην όλη υπόθεση!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/05

Κάποιος/α με το πρόσχημα της φιλίας, προσπαθεί να σου επιβάλλει πράγματα που δεν σου ταιριάζουν, καλό είναι λοιπόν να μην παρασυρθείς και κάνεις κάτι για το οποίο θα μετανιώσεις. Ούτε να αναλάβεις κάποια «αποστολή σωτηρίας», αφού μάλλον θα χρησιμοποιηθείς ως «πιόνι». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να πέσεις θύμα μιας ίντριγκας από κάποιον/α, που θέλει να σε «αρπάξει» από το ταίρι σου και χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα.