ΖΩΔΙΑ

Τοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 20/08: Τα δεδομένα στη ζωή και τις σχέσεις σου μεταβάλλονται διαρκώς

Τοξότης ημερήσια πρόβλεψη
Με τη Σελήνη απέναντί σου, τα δεδομένα στη ζωή και τις σχέσεις σου μεταβάλλονται διαρκώς
astrology.gr

Ζώδια - Τοξότης: Με τον Άρη να περνά κι αυτός στο ζώδιο, δεν αποκλείεται να προκύψει μια έντονη διαφωνία με έναν «δικό σου» άνθρωπο

Με τη Σελήνη απέναντί σου, τα δεδομένα στη ζωή και τις σχέσεις σου μεταβάλλονται διαρκώς, κάτι ωστόσο που όχι μόνον δεν σε πτοεί αλλά θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείς, χώρια η εναλλαγή παραστάσεων μέσα από γνωριμίες, εξόδους και ταξίδια. Βέβαια με τον Άρη να περνά κι αυτός στο ζώδιο, δεν αποκλείεται να προκύψει μια έντονη διαφωνία με έναν «δικό σου» άνθρωπο κι από αυτήν την άποψη σε… συμφέρει να κινηθείς έχοντας πλήρη ελευθερία κινήσεων. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο Λέοντα Υδροχόο σε βοηθά να συνδυάσεις κοινωνική ζωή και ψυχαγωγία, ενώ μπορεί να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Αν είσαι μόνος/η, τίποτε δεν σε κρατά μέσα και με τη Σελήνη απέναντί σου μένει να δεις από πόσα «λουλούδια» θα τρυγήσεις το νέκταρ, έστω και στα λόγια ή σαν μια υπόσχεση, αφού δεν είσαι για να συγκεντρώνεσαι για πολύ σε κάποιον/α! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση και το ταίρι σου σε θέλει «κατ’ αποκλειστικότητα», κακό δικό του, αφού σήμερα… δεν «πιάνεσαι» και κάθε απόπειρα περιορισμού θα έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα!