ΚΟΣΜΟΣ

Αγγλία: Βυθισμένο αυτοκίνητο πουλήθηκε για 100.000 λίρες! (photos)

Αγγλία: Βυθισμένο αυτοκίνητο πουλήθηκε για 100.000 λίρες! (photos)

Κάτι… περισσότερο από 100.000 λίρες «έπιασε» ένα αυτοκίνητο που έβγαλε σε δημοπρασία στο ebay Άγγλος ιδιώτης. Και όχι, δεν πρόκειται ούτε για κάποιο μεταχειρισμένο υπερπολυτελές τετράτροχο, ούτε για κάποια αντίκα, αλλά για ένα Seat Toledo που καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πλημμύρες στο Σόμερσετ της Νότιας Αγγλίας, στο τέλος του προηγούμενου χρόνου!


Ο Hubert Zajaczkowski, ηλικίας 21 ετών, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του (το οποίο είχε κάνει 110.000 μίλια) σε ένα δρόμο κοντά στο χωριό Muchelney την παραμονή των Χριστουγέννων, λόγω της αυξανόμενης στάθμης του νερού από την ισχυρή βροχόπτωση.

Το αυτοκίνητο παρέμεινε ακινητοποιημένο για εβδομάδες κάτω από πολλά πόδια νερού, ενώ η φωτογραφία του - που σχολίασε ακόμα και ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον - έκανε το γύρο του κόσμου, μέσω των διεθνών Μέσων, ως δείγμα της καταστροφής του Σόμερσετ από τις πλημμύρες.

«Δεν πίστευα ότι το αυτοκίνητό μου θα γινόταν τόσο διάσημο. Πλέον βρωμάει και είναι πραγματικά αηδιαστικά μέσα σε αυτό», σχολίασε Zajaczkowski για το 15ετίας SEAT που αγόρασε για μόλις 600 δολάρια! Και αν νομίζετε ωστόσο ότι ο νεαρός Άγγλος «έπιασε» την καλή πουλώντας ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο με κέρδος κάτι παραπάνω από 100.000 λίρες, αυταπατάστε, καθώς όλο το ποσό θα δοθεί σε ίδρυμα για τους πληγέντες από την καταστροφική πλημμύρα στο Σόμερσετ!

Διαβάστε ακόμα:

Κομπέιν: Νέες φωτογραφίες από την αυτοκτονία του (photos)

Βρετανία: 600 εκ. ευρώ οι ασφαλιστικές απαιτήσεις μετά τις πλημμύρες