ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα ξόδεψε 4.000 ευρώ για να αγοράσει ψεύτικα... μωρά! (pics)

Μητέρα ξόδεψε 4.000 ευρώ για να αγοράσει ψεύτικα... μωρά! (pics)

Αν και είχε ήδη τέσσερα δικά της παιδιά, έχει εμμονή με τα μωρά!

Όταν αυτή η μητέρα από τη Βρετανία ξυπνάει το πρωί, ετοιμάζει τα πραγματικά της παιδιά για να πάνε στο σχολείο και κατόπιν ξυπνάει τα υπόλοιπα ψεύτικα... μωρά της!

Η Γουέντι ξοδεύει πραγματικά πολύ από τον χρόνο της προκειμένου να ασχοληθεί με τα ψεύτικα μωρά με τα οποία έχει εμμονή! Τους αγοράζει πάνες, ρουχαλάκια, κούνια ακόμα και κάθισμα αυτοκινήτου!

«Απλά αγαπώ τα μωρά. Για μένα δεν είναι ψεύτικα. Τα αγαπώ σαν τα πραγματικά μου παιδιά!» δηλώνει η ίδια. «Είναι πραγματικά πανέμορφα και τα αγαπώ. Μυρίζουν ακόμα σαν πραγματικά μωράκια!».

Η 40χρονη γυναίκα έχει τέσσερα αληθινά παιδιά. Ξεκίνησε κάνοντας το πρώτο της στα 16 και το μικρότερο της είναι τώρα 13 ετών. Αφού έκανε και το μικρότερο αποφάσισε να κάνει στείρωση και αυτή ήταν μία απόφαση την οποία μετάνιωσε! 'Ετσι αποφάσισε να ξοδέψει περίπου 4.000 ευρώ για να αγοράσει τα ψεύτικα μωρά που μοιάζουν βέβαια με αληθινά!

«Ξέρω ότι κάποιοι θα με περάσουν για τρελή. Αλλά στην πραγματικότητα όταν τα αγκαλιάζω μου θυμίζουν τα πραγματικά μώρα εξαιτίας του μαλακτικού που χρησιμοποιώ!» δήλωσε η... πολύτεκνη μητέρα!

Διαβάστε επίσης: 19χρονη έκανε ομαδικό σεξ με ανήλικα κορίτσια και το βιντεοσκοπούσε