ΚΟΣΜΟΣ

Facebook: Αρνήθηκε να κατεβάσει βίντεο με μία καμμένη γάτα (pics)

Facebook: Αρνήθηκε να κατεβάσει βίντεο με μία καμμένη γάτα (pics)

Το βίντεο δείχνει άντρες να ρίχνουν βενζίνη πάνω σε ένα μικρό γατάκι...

Το Facebook αρνήθηκε να αφαιρέσει ένα βίντεο που έδειχνε κάποιους ανθρώπους να λούζουν με βενζίνη και να βάζουν φωτιά σε ένα μικρό γατάκι, επειδή το βίντεο δεν παραβιάζει κανένα από τους κανόνες του κοινωνικού δικτύου.

Στο συγκλονιστικό κλιπ, δύο άγνωστοι άνδρες βασανίζουν ένα νεαρό γατάκι το οποίο έχουν τοποθετήσει σε έναν κάδο ενώ του ρίχνουν εύφλεκτο υγρό και κατόπιν του βάζουν φωτιά!

Περισσότεροι από 14.000 χρήστες έχουν σχολιάσει αρνητικά και έχουν εκφράσει την αποστροφή τους - αλλά παρά τις καταγγελίες, το Facebook δεν έχει αφαιρέσει το βίντεο.

Όταν τελικά βάζουν τη φωτιά, η κάμερα κάνει κοντινό πλάνο στο ανήμπορος ζώο που προσπαθεί να πάρει αέρα, ενώ το θέαμα τελειώνει με μία πλαστική σακούλα να μπαίνει πάνω στο άτυχο ζώο.

Μετά την αναφορά του βίντεο, το οποίο προφανώς δεν έχει «ανέβει» από κάποιον από τους δράστες και το οποίο μεταφέρει ένα προειδοποιητικό μήνυμα, το Facebook φρόντισε να απαντήσει σε μία γυναίκα που κατήγγειλε το περιστατικό και δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε για να αναφέρετε κάτι που αισθάνεστεότι μπορεί να παραβιάζει τα πρότυπα της κοινότητάς μας».

«Οι εκθέσεις όπως η δική σας είναι ένα σημαντικό μέρος των μέτρων που παίρνει το Facebook για ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον. Εξετάσαμε το βίντεο που έχετε αναφέρει, ελέγξαμε αν περιέχει εικόνες βίας και διαπίστωσαμε ότι δεν παραβιάζει τα πρότυπα της κοινότητάς μας.»

Δείτε τις εικόνες.

Διαβάστε επίσης: