ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περικλής Δορκοφίκης - Ξανά υποψήφιος στο Δήμο Γλυφάδας, στο πλευρό του Γιώργου Παπανικολάου

Περικλής Δορκοφίκης - Ξανά υποψήφιος στο Δήμο Γλυφάδας, στο πλευρό του Γιώργου Παπανικολάου

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής, Περικλής Δορκοφίκης, με επιτυχημένη θητεία σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Αβελίνο και Ρετζιάνα αλλά και μέλος όλων των Εθνικών Ομάδων αποφάσισε τα τελευταία χρόνια να αλλάξει… σπορ.

Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές εξελέγη ως δημοτικός Σύμβουλος στην πόλη του τη Γλυφάδα (και μάλιστα στις πρώτες θέσεις) στο πλευρό του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και πλέον ως Αντιδήμαρχος της πόλης αυτήν την Κυριακή διεκδικεί ξανά την ψήφο των συνδημοτών του.

Από την πρώτη του κιόλας θητεία ο Γιώργος Παπανικολάου του ανέθεσε καίριες θέσεις στην δημοτική αρχή, όπως αυτή του υπεύθυνου του τομέα αθλητισμού, της υλοποίησης του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών του Δήμου Γλυφάδας (καμπ) αλλά και εκείνη του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας και Τεχνικών Έργων.

Παρά το μεγάλο… βάρος που ανατέθηκε στις πλάτες του ο βετεράνος διεθνής καλαθοσφαιριστής έδειξε να τα πηγαίνει εξαιρετικά και γι' αυτό το όνομά του ξεπέρασε τα όρια του Δήμου Γλυφάδας. Οι σημαντικές εμπειρίες που αποκόμισε από την πρώτη του θητεία και αγάπη για την πόλη του θα αποτελέσουν τα σημαντικότερα «όπλα» του εφόσον οι συνδημότες του τον εμπιστευτούν και πάλι αυτήν την Κυριακή.
Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο Περικλής Δορκοφίκης στέλνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους Γλυφαδιώτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Αναλυτικά:
«Ως Γλυφαδιώτης τρίτης γενιάς αποτελεί ύψιστη τιμή να υπηρετώ την πόλη μου.
Ως πρώην καλαθοσφαιριστής και αγωνιζόμενος επί χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο, γνωρίζω πολύ καλά πως για να πετύχει μια προσπάθεια επιβάλλεται σκληρή και καθημερινή δουλειά.

Αυτή την αρχή τήρησα και στα πέντε χρόνια στο πλευρό του Δημάρχου μας, Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος με τίμησε με την εμπιστοσύνη του.
Θεωρώ πως ανταποκρίθηκα επάξια σε ό,τι κι αν μου ζητήθηκε να κάνω στο πλαίσιο της θητείας μου στο δημοτικό συμβούλιο και στάθηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου.

Γλυφαδιώτισσα, Γλυφαδιώτη, ζητώ τη στήριξή σου και σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές! Ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο το έργο μας για τη δημιουργία μιας σύγχρονης πόλης. Μιας πόλης που θα παραμείνει πρότυπο. Αυτό είναι εξάλλου και το όνειρό μου. Για όλους εμάς, μα περισσότερο για τις νέες γενιές. Ως πατέρας τριών παιδιών που ζουν στην Γλυφάδα, θέλω το καλύτερο για εκείνα
Σας ευχαριστώ από καρδιάς».