ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Περίεργη ανάληψη ευθύνης για τη φωτιά στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας

 Περίεργη ανάληψη ευθύνης για τη φωτιά στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας
INTIME NEWS

Ένα περίεργο κείμενο, με το οποίο η αναρχική ομάδα «Σύντροφοι και Συντρόφισσες» ισχυρίζεται ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τον εμπρησμό αίθουσας στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, ανέβηκε το πρωί της Πέμπτης (12/03), σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η φωτιά είχε εκδηλωθεί πριν από δύο ημέρες λίγο μετά τις 11 το πρωί, στο Ειρηνοδικείο της οδού Λουκάρεως και έσβησε μετά από επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Και ενώ όλοι με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν έκαναν λόγο για τυχαίο περιστατικό, η ανάληψη ευθύνης έρχεται να μπερδέψει να τα πράγματα.

Όπως σημειώνει η αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, μέσα στο κείμενο υπάρχει μια παράγραφος στην οποία ο συντάκτης περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το χώρο όπου τα μέλη της ομάδας έβαλαν φωτιά.

Όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει, τοποθέτησαν προσανάμματα κάτω από την καρέκλα του Προέδρου της αίθουσας 10 την ώρα που αυτή ήταν άδεια.

Παρόλα αυτά, οι Αρχές είναι επιφυλακτικές απέναντι στο κείμενο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, η Κρατική Ασφάλεια έκανε έφοδο σε τέσσερα σπίτια αντιεξουσιαστών και συνέλαβε αντίστοιχα τέσσερα άτομα για συμμετοχή στη συγκεκριμένη αναρχική ομάδα και μάλιστα έχουν παραπεμφθεί όλοι τους στον ανακριτή.

Η συγκριμένη αναρχική ομάδα ευθύνεται για τον εμπρησμό του Ιδρύματος Μητσοτάκη, καθώς επίσης και για άλλες περίπου 50 εμπρηστικές επιθέσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός - Πρώτος νεκρός στην Ελλάδα: Η ανακοίνωση του θανάτου του 66χρονου

Κοροναϊός: Σε καραντίνα το Blue Star Mykonos - Αποκλεισμένοι στη Λήμνο επιβάτες και πλήρωμα

Σχετικές ειδήσεις