ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καταδίωξη με πυροβολισμούς τα ξημερώματα στην Αττική - Ένας τραυματίας

Άγρια καταδίωξη τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αττική
Άγρια καταδίωξη τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αττική
Intime - Φωτογραφία αρχείου

Οι αστυνομικοί έκαναν μπλόκο στα πρώτα διόδια κοντά στον Ασπρόπυργο με τους κακοποιούς να αναπτύσσουν ταχύτητα να σπάνε την μπάρα και να ακολουθεί καταδίωξη

Καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αττική με τους αστυνομικούς να κυνηγούν κακοποιούς οι οποίοι στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν δεν δίστασαν ακόμη και να σπάσουν τις μπάρες διοδίων.

Ειδικότερα όλα ξεκίνησαν έπειτα από πληροφορία που έφθασε στη Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής σύμφωνα με την οποία συγκεκριμένα άτομα διακινούσαν ηρωίνη, με έδρα το Μενίδι.

Αστυνομικοί της Υπηρεσίας και της ΟΠΚΕ παρακολουθούσαν τα ξημερώματα το όχημα των δραστών. Οι τελευταίοι μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, στο ύψος της Ελευσίνας, ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε κάποιο σημείο βγήκαν από την εθνική οδό και μπήκαν στη Νέα Πέραμο.

Στη συνέχεια ξαναμπήκαν στην εθνική οδό, με κατεύθυνση προς Αθήνα και έσπασαν τις μπάρες των διοδίων στην Ελευσίνα. Αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να τους ακινητοποιήσουν πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο ένας, ενώ το όχημα έπεσε πάνω σε προστατευτικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε. Και οι δύο κακοποιοί συνελήφθησαν.

Σημειώνεται, ότι κατά την διάρκεια της καταδίωξης πέταξαν στο δρόμο ένα δέμα που περιείχε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ηρωίνη βάρους 1 κιλού και 710 γραμμαρίων.

Οι δύο κακοποιοί, που πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χιλή: Mε Ελληνίδα «πρώτη κυρία» στο πλευρό του ο νέος πρόεδρος της χώρας

Νέα μέτρα: Τεστ σε όλο τον πληθυσμό της Ελλάδας «έδειξε» ο Πλεύρης στη σκιά της μετάλλαξης Όμικρον

The Voice Τελικός: Νικήτρια η Άννα Αργυρού – Γνωρίστε το 16χρονο «διαμάντι» με τη μαγική φωνή

Επίδομα παιδιού - ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα θα πληρωθεί η 6η δόση - Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι