ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συναγερμός στη Νέα Ιωνία: Εγκλωβισμένος διαρρήκτης απειλεί αστυνομικούς

Συναγερμός στη Νέα Ιωνία
Συναγερμός στη Νέα Ιωνία
Φωτογραφία αρχείου

Θρίλερ σε εξέλιξη στη Νέα Ιωνία: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση - Εγκλωβισμένος διαρρήκτης απειλεί αστυνομικούς

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση των δυνάμεων της αστυνομίας στην οδό Καποδιστρίου 94, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας εισέβαλε σε διαμέρισμα αστυνομικού προκειμένου να το διαρρήξει και εγκλωβίστηκε.

Περικυκλωμένο από πάνοπλους άντρες της ΕΚΑΜ είναι το σπίτι αστυνομικού όπου βρίσκεται εγκλωβισμένος διαρρήκτης στην οδό Καποδιστρίου στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο διαρρήκτης δεν βρίσκεται πια στο διαμέρισμα του αστυνομικού, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι είτε πήγε σε κάποιο διπλανό διαμέρισμα είτε βρίσκεται σε κάποιον ακάλυπτο ή κοινόχρηστο χώρο του κτιρίου. Οι αστυνομικοί έχουν ήδη μπει στο διαμέρισμα του αστυνομικοί διαπιστώνοντας ότι είναι άδειο (προφανώς γιατί ο δράστης διέφυγε).

Από στιγμή σε στιγμή οι αστυνομικοί είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη. Πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι πρέπει πρώτα να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχουν όμηροι από κάποιο διπλανό σπίτι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης παραβίασε το σπίτι του αστυνομικού, ωστόσο, από το θόρυβο έγινε αντιληπτός από γείτονα που αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Το αποτέλεσμα ήταν οι άντρες της Άμεσης Δράσης να φτάσουν στο σημείο πριν ο δράστης προλάβει να διαφύγει. Έτσι, εγκλωβίστηκε στο εσωτερικό του διαμερίσματος του 1ου ορόφου.

Ο αστυνομικός-ιδιοκτήτης του σπιτιού ανέφερε στους συναδέλφους του ότι το σπίτι ήταν άδειο όταν έφυγε. Στη Νέα Ιωνία έχουν σπεύσει αστυνομικοί της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, όπως και διαπραγματευτές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.