ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Ομόνοια για την πάταξη των παράνομων δραστηριοτήτων

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Ομόνοια για την πάταξη των παράνομων δραστηριοτήτων
Intime News

Μετά την χθεσινή επιχείρηση «σκούπα», που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. πέριξ της οδού Αγίου Κωνσταντίνου, ακολούθησε σήμερα ακόμα μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας με στόχο την πάταξη των παράνομων δραστηριοτήτων στο κέντρο της πόλης.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 130 αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες (Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών / Υποδιεύθυνση Περιπολιών, Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής / Ο.Π.Κ.Ε., ΔΡΑΣΗ, Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Υπηρεσία Εναέριων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας).

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., συνολικά πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 480 άτομα και μεταξύ άλλων έγιναν 140 προσαγωγές αλλοδαπών, που στερούνταν τα απαραίτητα έγγραφα, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο ΠΡΟΚΕΚΑ της Αμυγδαλέζας. Ακόμα, πραγματοποιήθηκαν 9 προσαγωγές, 3 συλλήψεις ατόμων από τις οποίες 2 για ναρκωτικά και 1 για παραεμπόριο, ενώ κατασχέθηκαν είδη παραεμπορίου.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, στο πλαίσιο του ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων