ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ Ο 50ΧΡΟΝΟΣ – ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσολόγγι: Οι πρώτες ώρες του κρεοπώλη στη φυλακή

Μεσολόγγι: Οι πρώτες ώρες του κρεοπώλη στη φυλακή

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές του Κορυδαλλού πέρασε ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Όταν ενημερώθηκε από τον δικηγόρο του ότι η προφυλάκιση του θεωρείται δεδομένη έδειξε συνειδητοποιημένος και δεν άλλαξε λεπτό η έκφραση του προσώπου του. Όταν μπήκε στον Κορυδαλλό ήταν αμίλητος και το βλέμμα του ψυχρό ενώ δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν κρατούμενο μόνο με τους Σωφρονιστικούς.

Ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο των εξετάσεων, πέρασε και από ψυχίατρο και σήμερα θα εξεταστεί από καρδιολόγο. Κρατήθηκε σε κελί απομονωμένος από τους υπόλοιπους έγκλειστους ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχίσει την κράτηση του στην Γ' Πτέρυγα του Κορυδαλλού και θα οδηγηθεί σε κελί μαζί με κατηγορούμενους για ναρκωτικά.

Σωφρονιστικοί έγιναν η «σκιά» του και θα συνεχίσουν καθώς πηγές αναφέρουν στο newsbomb ότι ο 50χρονος θα παρακολουθείτε 24 ώρες το 24ωρο ενώ θα προαυλίζεται μόνος του υπό τον φόβο επεισοδίου.

Όσο η έρευνα είναι σε εξέλιξη τόσο ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από το κίνητρο της δολοφονίας το οποίο είναι οικονομικό και αφορά το χρέος που είχε ο κρεοπώλης στον Μπάμπη.

Το σενάριο να διέπραξε το έγκλημα έχοντας συνεργούς κάθε μέρα όλο και απομακρύνεται με τον 50 χρόνο ωστόσο να παραμένει αμετακίνητος στον αρχικό του ισχυρισμό ότι «έχει καθαρά τα χέρια του και δεν γνωρίζει τίποτα».

Σχετικές ειδήσεις