ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο 21χρονος που διέπραξε τρεις ληστείες σε ένα βράδυ στην Καλλιθέα

Αυτός είναι ο 21χρονος που διέπραξε τρεις ληστείες σε ένα βράδυ στην Καλλιθέα

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία 21χρονου που έχει συλληφθεί για ληστείες σε Καλλιθέα και Νέα Σμύρνη

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 21χρονου ο οποίος κατηγορείται για ληστεία από κοινού και κατά μόνας τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή στην Καλλιθέα και τη Νέα Σμύρνη Αττικής, που συνελήφθη στις 10 Δεκεμβρίου 2023 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης.

Πρόκειται για τον :

  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα του Αποστόλου και της Ειρήνης γεννηθέντα 12-3-2003 στην Αθήνα.

Επειδή η παραπάνω αξιόποινη πράξη προσβάλλει το έννομο αγαθό της δημόσιας τάξης, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων που έχουν τελεστεί από τον κατηγορούμενο σε βάρος και άλλων θυμάτων και την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση με τα παραπάνω εγκλήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9374613 του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.