ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πρωτοφανής τραγωδία στη Γλυφάδα: Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει - Είχε πάνω του δύο όπλα

Πρωτοφανής τραγωδία στη Γλυφάδα: Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει - Είχε πάνω του δύο όπλα

Γλυφάδα: Ένα πρωτοφανές λουτρό αίματος που το πανελλήνιο δεν έχει ζήσει μέσα σε εργασιακό χώρο 

Ο φύλακας της εταιρείας ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ήρθε σε επαφή με τον μακελάρη. Τον είδε να μπαίνει με το αμάξι και να κατεβαίνει από αυτό έχοντας έναν σάκο μαζί του. Κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει. Στους αστυνομικούς φέρεται να είπε πως κατάλαβε ότι έχει όπλο μαζί του.

Τον προσέγγισε και τον ρώτησε «Τι πάει να κάνει», τότε εκείνος του απάντησε ότι «τα αφεντικά τον διώχνουν από το σπίτι" και συνέχισε λέγοντάς του ότι "Πάει να τους σκοτώσει». Ο άνδρας κάλεσε στην αστυνομία. Οι πρώτοι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ενώ ο μακελάρης, αιγυπτιακής καταγωγής , Αριστείδης Ελ Μπουραϊ ήταν ακόμα μέσα στα γραφεία της ναυτιλιακής. Με την καραμπίνα στα χέρια κινούνταν στους διαδρόμους και φώναζε στους εργαζόμενους να κάνουν στην άκρη και ότι πρόθεσή του ήταν να σκοτώσει μόνο τα αφεντικά όπως έλεγε. Πριν το μακελειό φαίνεται να προηγήθηκε διαπληκτισμός με την συνιδιοκτήτρια της εταιρείας, Μαρία Καρνέση.

Την ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία για δουλειά εκείνη όμως του το αρνήθηκε. Τότε ο άνδρας ξεκίνησε το λουτρό αίματος. Πρώτα πυροβόλησε και σκότωσε την συνιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής , στη συνέχεια έπεσε πάνω του ο πρώην καπετάνιος και συνεργάτης της οικογένειας Ηλίας Κουκουλάρης. Προσπάθησε να τον αφοπλίσει με τον δράστη να τον πυροβολεί ενώ τέλος εκτέλεσε και τον γαμπρό της συνιδιοκτήτριας και στέλεχος της εταιρείας Αντώνη Βλασσάκη.

Οι πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ όταν μπήκαν στον πρώτο όροφο αντίκρισαν τα άψυχα κορμιά των θυμάτων και λίγα λεπτά μετά βρήκαν νεκρό στην αποθήκη του υπογείου τον δράστη. Δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα του μακελειού με την οποία αυτοπυροβολήθηκε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ το δεύτερο όπλο,το περίστροφο που είχε μαζί του το άφησε στο αμάξι.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο «Αρης» όπως τον φώναζαν στην ναυτιλιακή ήταν υπάλληλος της εταιρείας για σχεδόν 36 χρόνια. Ήταν ο άνθρωπός τους όταν τον περιγράφουν εργαζόμενοι που σώθηκαν. Δούλευε για τα θύματα και το περισσότερο καιρό βρισκόταν στους Πεταλιούς όπου εργαζόταν ως επιστάτης της οικογένειας Καρνέση.

Σχετικές ειδήσεις