ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα τροπή μετά τη βαλλιστική στην υπόθεση με τον πιστολέρο

Νέα τροπή μετά τη βαλλιστική στην υπόθεση με τον πιστολέρο

Το καλάσνικοφ με το οποίο ο 31χρονος Αλβανός πυροβόλησε στο μπαρ στο Μικρολίμανο εξακολουθεί να ψάχνει η Aστυνομία, καθώς όπως φάνηκε από τη βαλλιστική, το όπλο που ανασύρθηκε από τη θάλασσα στον Πειραιά, δεν χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Αλβανού πιστολέρο, Αρμπέρ Μπάκο, φέρνουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης στο καλάσνικοφ που ανέσυραν άντρες του Λιμενικού Σώματος, από την περιοχή Κόκκινο, στη θαλάσσια περιοχή της Δραπετσώνας.

Η εξέταση έδειξε ότι το όπλο δεν είχε χρησιμοποιηθεί στους πυροβολισμούς που σκόρπισαν τον τρόμο στο μπαρ στο Μικρολίμανο το βράδυ του Σαββάτου 22/11 και προκάλεσαν τον τραυματισμό 15 ατόμων.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, με αυτό το όπλο έγιναν οι επιθέσεις στο Μεταξουργείο, όπου έπεσε νεκρός 44χρονος άνδρας, την Ομόνοια και τον Άγιο Παντελεήμονα

Το χρονικό της επίθεσης

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου (22-11-2014), ο δράστης σε κατάσταση αμοκ πυροβόλησε με ένα καλάσνικοφ και τραυμάτισε δεκαπέντε θαμώνες μπαρ στην ακτή Δηλαβέρη στον Πειραιά.
Ο δράστης, λίγη ώρα πριν, βρισκόταν στο μπαρ όπου διασκέδαζε με την παρέα του. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, αφού πλήρωσε το λογαριασμό του, έφυγε από το μαγαζί και λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε και άνοιξε πυρ.

Σχετικές ειδήσεις