ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο κατηγορούμενος παιδεραστής των Σερρών (pics)

Αυτός είναι ο κατηγορούμενος παιδεραστής των Σερρών (pics)

Τα στοιχεία του 49χρονου που είχε συνελήφθη στις Σέρρες με την κατηγορία του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκων, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Τσίκο, του Χρυσοστόμου και της Χρυσούλας, που έχει γεννηθεί στις Φέρρες Έβρου.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί σύμφωνα με την Αστυνομία, ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και της αποπλάνησης παιδιών, τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Ο 49χρονος είχε συλληφθεί, μετά από καταγγελία που είχε κάνει ο αδελφός του ότι ασελγούσε σε δύο παιδιά, 8 και 12 ετών, το ένα εκ των οποίων είναι ανιψιός του.

Ο άντρας έχει ήδη απολογηθεί στον ανακριτή Σερρών και έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία, διευκρινίζει ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, παρακαλούνται οι πολίτες που θέλουν να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία για την υπόθεση να επικοινωνήσουν με την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών (23210-90805).

Σχετικές ειδήσεις