ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Απίστευτο περιστατικό στην Εύβοια: Πήγε για κυνήγι, έφαγε… ξύλο και τον έκλεψαν!

Απίστευτο περιστατικό στην Εύβοια: Πήγε για κυνήγι, έφαγε… ξύλο και τον έκλεψαν!

Πήγε για κυνήγι και γύρισε όχι μόνο με άδεια χέρια, αλλά και χωρίς την καραμπίνα του.

Το περίεργο γεγονός συνέβη χθες (26/12/2018) στην Βόρεια Εύβοια με πρωταγωνιστές έναν 76χρονο κυνηγό και ένα ζευγάρι (32 και 26 ετών) με οικολογική… συνείδηση(;)!

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατήγγειλε στις αρχές ο 76χρονος την ώρα που είχε βγει για κυνήγι τον προσέγγισε το νεαρό ζευγάρι ζητώντας του τον λόγο που κυνηγά!

Όπως κατήγγειλε του επιτέθηκαν αρχικά φραστικά, γιατί κυνηγούσε και στην συνέχεια τον χτύπησαν στο πρόσωπο και του έκλεψαν την καραμπίνα και το κινητό του τηλέφωνο αποχωρώντας από το σημείο με μια μηχανή στην οποία επέβαιναν.

Αφού ο ηλικιωμένος ειδοποίησε την αστυνομία η τελευταία τους αναζήτησε και τους εντόπισε κοντά στην Αγία Άννα προσαγάγοντας τους στο Τμήμα. Εκεί αναγνωρίστηκαν από το θύμα, παραδέχθηκαν πως του πήραν το όπλο, το οποίο πέταξαν στην συνέχεια, όχι όμως και το κινητό. Στην πορεία οι αστυνομικοί αναζήτησαν την καραμπίνα, χωρίς όμως να την εντοπίσουν.

Ο 32χρονος από την Πάτρα και η 26χρονη από την Λαμία συνελήφθησαν για ληστεία και θα κληθούν να απολογηθούν για την πράξη τους, όπως διαβάζουμε στο lamianow.gr.