ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Χαλάνδρι: Απολογείται η 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

Απολογείται η 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο
Μετά την απολογία της κατηγορούμενης ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση
Intime News

Τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της θα περιγράψει σήμερα στην ανακρίτρια η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο και πατέρα του παιδιού της στο Χαλανδρι. Μάλιστα, ο 68χρονος άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννήματα» σε σοβαρή κατάσταση.

Η 49χρονη γυναίκα που είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον πατέρα του παιδιού της καλείται σήμερα ενώπιον της 11ης ανακρίτριας για να δώσει την δική της εκδοχή για τα γεγονότα. Σημειώνεται, ότι σε βάρος της κατηγορούμενης, που πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης της τον 68χρονο οφθαλμίατρο, έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Το 12χρονο κοριτσάκι φέρεται να έχει περιγράψει στην κατάθεση της πως η μητέρα της έβγαλε από την τσάντα της το όπλο και το έστρεψε προς τον πατέρα της, με την κατηγορουμένη να υποστηρίζει πως το όπλο ανήκε στον οφθαλμίατρο και εκείνη τον αφόπλισε για να μην κάνει κακό στην ίδια αλλά και την κόρη τους η οποία ήθελε να την ακολουθήσει.

«Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Την βίασε, της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες, και έλεγε ότι έχει επιληψία για να την βιάζει. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών», είπε κατά την άφιξη της την περασμένη Παρασκευή στο γραφείο της ανακρίτριας.

Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει πως είχε ραντεβού με τον γιατρό για να δει την 12χρονη την οποία είχε να συναντήσει πάνω από ένα χρόνο, ενώ ισχυρίζεται πως πάνω στον καβγά το όπλο εκπυρσοκρότησε και εκείνη λιποθύμησε. Όταν συνήλθε, λέει, είδε σοκαρισμένη το παιδί να κρατά το όπλο.

«Αστειότητες» χαρακτηρίζουν από το περιβάλλον του γιατρού τους ισχυρισμούς της 49χρονης, υπογραμμίζοντας ότι υπήρχε πολύχρονη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της 12χρονης. Μετά την απολογία της κατηγορούμενης ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι απαγορεύεται να πωλούν τα σούπερ μάρκετ από το Σαββατοκύριακο

Η υποχρεωτική τρίτη δόση, η λήξη του πιστοποιητικού και οι... καμπάνες που ηχούν στο Μαξίμου

Τρίκαλα: Ανατριχίλα στο πανελλήνιο με την υπόθεση ασέλγειας σε 4χρονη από τον αστυνομικό πατέρα της