ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Από αναβολή... σε διακοπή η δίκη Λαυρεντιάδη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας

Από αναβολή... σε διακοπή η δίκη Λαυρεντιάδη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας

Πριν ακόμη ξεκινήσει... διέκοψε η δίκη του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και 6 ακόμα ατόμων στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και μάλιστα για τις 19 Σεπτεμβρίου, όπου είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η δίκη για τα "θαλασσοδάνεια" του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην οποία είναι επίσης κατηγορούμενος!

Ο υπόδικος επιχειρηματίας και για το σκάνδαλο της Proton Bank βρίσκεται κατηγορούμενος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη που σημειώθηκε στις 15 Ιουνίου 2012.

Ένα από τα παράδοξα αυτής της υπόθεσης είναι πως είχε φτάσει στο στάδιο της ανάγνωσης εγγράφων τον Φεβρουάριο του 2015, όταν τελικά οδηγήθηκε σε αναβολή επ' αόριστον. Οι μαρτυρικές καταθέσεις είχαν ολοκληρωθεί, αλλά η ασθένεια ενός εκ των 7 κατηγορουμένων στην υπόθεση στάθηκε η αφορμή για την αναβολή.

Το δικαστήριο έπειτα από τρεις διακοπές, είχε αποφασίσει την αναβολή της δίκης επ' αόριστον και πλέον η διαδικασία θα ξεκινήσει από την αρχή!

Στο δικαστήριο ήταν παρόντες οι 5 εκ των 7 κατηγορουμένων, με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη να εκπροσωπείται από τους δικηγόρους του Νίκο Κωνσταντόπουλο και Χαράλαμπο Λυκούδη χωρίς να εμφανιστεί στη δικαστική αίθουσα. Ήδη από την αρχή της διαδικασίας υπήρχαν αιτήματα αναβολής λόγω κωλύματος των συνηγόρων 2 εκ των κατηγορουμένων, ενώ τελικά το δικαστήριο αποφάσισε την διακοπή της δίκης για 19 Σεπτεμβρίου.

Σχετικές ειδήσεις