ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα – Για πόσες ημέρες θα μείνει εκτός φυλακής

Νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα – Για πόσες ημέρες θα μείνει εκτός φυλακής
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Δημήτρης Κουφοντίνας | Ειδήσεις: Ακόμα μία άδεια στον καταδικασμένο για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα, ενέκρινε το Σάββατο (09/02/2019) το Συμβούλιο των αγροτικών φυλακών Βόλου.  

Η άδεια για τον «Λουκά» της «17Ν» αναμένεται να ξεκινήσει στις 28/02/2019 και θα διαρκέσει έξι ημέρες, αντί για τέσσερις όπως ίσχυε μέχρι πρότινος.

Υπενθυμίζεται ότι έως τώρα ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια εκτελεστής της «17 Νοέμβρη» λάμβανε άδειας συνολικής διάρκειας τεσσάρων ημερών συν δύο ημέρες ακόμη ως οδοιπορικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», αυτό άλλαξε, καθώς λόγω των έργων του Μαλιακού, μειώθηκε κατά 17 χιλιόμετρα η απόσταση μεταξύ της αγροτικής φυλακής του Βόλου όπου κρατείται και του Βαρνάβα όπου βρίσκεται η κατοικία του και άρα δεν υπερβαίνει τα 300 χλμ. που αποτελούν προϋπόθεση, για να δοθούν οδοιπορικά.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας κρατείται από τον Αύγουστο του 2018 στις αγροτικές φυλακές του Βόλου και οφείλει να παρέχει εργασία μαζί με τους συγκρατούμενούς του σε ομάδες που κάνουν διάφορες εργασίες όπως το μάζεμα λαχανικών, φρούτων, ελιών, η παραγωγή αρτοσκευασμάτων ή σε κτηνοτροφικές εργασίες.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έρχεται πολικό ψύχος διαρκείας – Χιόνια ακόμα και στην Αθήνα (pics)

H Τουρκάλα που τρέλανε τον Τσίπρα - Δείτε φωτογραφίες

Σχετικές ειδήσεις