ΕΡΓΑΣΙΑ

Υπουργείο Εργασίας: Νέα προκήρυξη για 180 μονίμους αποκλειστικά για το e-ΕΦΚΑ

Υπουργείο Εργασίας: Νέα προκήρυξη για 180 μονίμους αποκλειστικά για το e-ΕΦΚΑ

Υπουργείο Εργασίας: Mε 180 προσλήψεις ενισχύεται το υπουργείο προκειμένου να ενισχύσει την επανεκκίνηση του e-ΕΦΚΑ.

Οι προσλήψεις θα αφορούν εργαζόμενους νεαρής ηλικίας, θα είναι στοχευμένες με την έννοια ότι όσοι επιλεχθούν θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα γνωστικά κριτήρια, ενώ θα αφορούν σχεδόν αποκλειστικά την κάλυψη κενών θέσεων στον τομέα της απονομής συντάξεων.

Η διαδικασία, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του workenter.gr θα πραγματοποιηθεί μέσω ΑΣΕΠ. Μάλιστα έχει τεθεί το θέμα της πρόσθετης μοριοδότησης (bonus) για όλους εκείνους του νέους, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ (brain drain), εργάστηκαν στον e-ΕΦΚΑ σε θέσεις ευθύνης και αποχώρησαν σταδιακά έως τον Ιανουάριο του 2021, με την ολοκλήρωση της σύμβασης.

Πρόκειται για μια διαδικασία που στοχεύει στο να επιστρέψουν όσοι από αυτούς το επιθυμούν, πίσω στις θέσεις εργασίας τους. Άλλωστε είναι απόλυτα καταρτισμένοι και η συνδρομή τους στην αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος απονομής συντάξεων, αναμένεται να είναι κομβική.

Οι προσλήψεις στον e-ΕΦΚΑ θα ενταχθούν στο γενικότερο σχεδιασμό που κάνει η κυβέρνηση για περαιτέρω στελέχωση του δημόσιου τομέα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εξαφάνιση Άρτεμις: Νέα στοιχεία στην υπόθεση - Η πρόσφατη φωτογραφία και το στίγμα του κινητού της