ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ - Τράπεζα Ελλάδος: Πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις προσλήψεων

ΑΣΕΠ - Τράπεζα Ελλάδος: Πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις προσλήψεων
Η πρόσληψη των 60 μόνιμων υπαλλήλων θα γίνει με το σύστημα των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών

ΑΣΕΠ - Όλες οι ειδήσεις: Την εβδομάδα αυτή αναμένεται να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) ολόκληρη η προκήρυξη του γραπτού διαγωνισμού στην Τράπεζα της Ελλάδος (1Γ/2019).

Σύμφωνα με πληροφορίες του workenter.gr, η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενο μήνα, το πιθανότερο στις 2 Απριλίου.

Η επιλογή των 60 μόνιμων υπαλλήλων θα γίνει με το σύστημα των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών.

Η προκήρυξη αφήνει στην ευχέρεια της Κεντρικής Επιτροπής Διαγωνισμού να ορίσει «αρνητική βαθμολογία» για τις λάθος απαντήσεις των υποψηφίων.

Αυτό σημαίνει, ότι θα σε περίπτωση λανθασμένης απάντησης θα αφαιρείται ένα μέρος του βαθμού που αντιστοιχεί στην ερώτηση.

Πρόθεση των εξεταστούν είναι οι υποψήφιοι να μην παίξουν…ΛΟΤΤΟ με τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θα τεθούν.

Επειδή είναι (σχεδόν) βέβαιο ότι θα υπάρξει αρνητική βαθμολογία, οι υποψήφιοι οφείλουν να υιοθετήσουν την μοναδική σωστή τακτική, η οποία προκύπτει από την εμπειρία των γραπτών διαγωνισμών του ΑΣΕΠ:

Δεν απαντούν στις ερωτήσεις που δεν γνωρίζουν, δεν ποντάρουν στην τύχη, πηγαίνουν στην επόμενη ερώτηση.

Ειδικότητες

ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ: Μηχανική επεξεργασία τραπεζογραμματίων με επιτραπέζιες μηχανές και αυτόνομα μηχανικά συστήματα. Χειρισμός αυτόνομων μηχανικών συστημάτων συσκευασίας και καταστροφής τραπεζογραμματίων. Χειρισμός μηχανών επεξεργασίας κερμάτων οι οποίες είτε λειτουργούν αυτοτελώς, είτε συνοδεύονται από αυτόνομα συστήματα συσκευασίας. Χειρωνακτική καταμέτρηση και διαλογή τραπεζογραμματίων ή κερμάτων.

ΔΕ ΠΙΕΣΤΩΝ-ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ ή ΔΕ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ: Χειρισμός εκτυπωτικών μηχανών και διεκπεραίωση των διαδικασιών εκτύπωσης σε χαρτί.

Προσόντα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΙΕΚ ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΤΕΕ Β΄ κύκλου ή Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου πολυκλαδικού Λυκείου ή Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Για τις προκηρυσσόμενες θέσεις απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα
οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας
υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες
θέσεις. Τα πρόσθετα προσόντα είναι: Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή! Αυτές είναι οι νέες ταυτότητες - Πόσο θα μας κοστίσουν (pics)

Αυτή είναι η καλλιέργεια που προσφέρει έως 9.000 ευρώ το στρέμμα - Όσα πρέπει να γνωρίζετε (pics)

Σχετικές ειδήσεις