Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΘΝΙΚΑ

Πλακιωτάκης: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε τουρκική πρόκληση (vids)

Newsbomb

Ο υπουργός Ναυτιλίας επανέλαβε σήμερα (12/03) πως «είναι προφανές ότι η Τουρκία θέλει να δημιουργήσει επεισόδιο στο Αιγαίο».

Τη νέα πρόκληση των Τούρκων με τον εμβολισμό σκάφους του Λιμενικού Σώματος από του τουρκική ακταιωρό τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/03) ανοικτά της Κω, σχολίασε ο Υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερε, «είχαμε μια επικίνδυνη τακτική είναι προφανές ότι η Τουρκία θέλει να δημιουργήσει επεισόδιο στο Αιγαίο. Τα μέλη του Λιμενικού Σώματος ακολουθούν την εθνική στρατηγική και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν», πρόσθεσε ο υπουργός.

«Ασχέτως τι λέει ο Ερντογάν, διότι δεν έχει σταθερότητα, εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση», κατέληξε ο κ. Πλακιωτάκης.

Παράλληλα, ο υπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα του "Blue Star Μύκονος", το οποίο βρίσκεται σε καραντίνα στο λιμάνι της Λήμνου καθώς υπάρχει φόβος για πιθανό κρούσμα κοροναϊού σε μέλος του πληρώματος και εξήγησε ότι τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες.

Δείτε τι ανέφερε χαρακτηριστικά:

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Πρώτος νεκρός στην χώρα ο 66χρονος που νοσηλευόταν στο Ρίο

Κώστας Βουτσάς: Όλη η αλήθεια για τη διαθήκη του ηθοποιού – Ποιος κληρονομεί την περιουσία του;