ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στο Ηράκλειο: Εντοπίστηκε διαμελισμένο πτώμα στον Ξεροπόταμο

ΣΟΚ στο Ηράκλειο: Εντοπίστηκε διαμελισμένο πτώμα στον Ξεροπόταμο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ που εκτυλίσσεται από το πρωί όταν άνδρας της ασφάλειας έκανε μία μακάβρια ανακάλυψη στο λιμάνι Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, η ομάδα της 3ης ΕΜΑΚ εντόπισε ένα πτώμα κάτω από δέντρο στον Ξεροπόταμο, στο οποίο πολύ πιθανόν να ανήκει το μέλος του σώματος που βρέθηκε στο λιμάνι.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το πτώμα είναι διαμελισμένο, ενώ διεξάγεται επιχείρηση για τον εντοπισμό των υπόλοιπων οστών.

Υπενθυμίζεται ότι άνδρες της Ασφάλειας ήρθαν αρχικά αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα στο λιμάνι του Ηρακλείου, με ότι είχε απομείνει από το κάτω άκρο ανθρώπου, στο οποίο υπήρχε ακόμη ένα αντρικό παπούτσι καθώς και η κάλτσα.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο λιμενικό και στην αστυνομία, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της 3ης ΕΜΑΚ, που ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πρώτοι την έρευνα στην περιοχή του Ξεροποτάμου.

Υπάρχουν επίσης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι είναι πολύ πιθανόν το πτώμα να ανήκει σε Κρητικό που έχει δηλωθεί αγνοούμενος εδώ και μερικούς μήνες.

Πάντως τίποτα δεν είναι βέβαιο, ενώ το πτώμα θα μεταφερθεί για Ιατροδικαστική εξέταση στο ΠΑΓΝΗ.

Σχετικές ειδήσεις