ΕΛΛΑΔΑ

«Συναγερμός» σε τρένο στη Θεσσαλονίκη

«Συναγερμός» σε τρένο στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, όταν 22χρονος μετανάστης χτυπήθηκε από ρεύμα υψηλής τάσης στο σταθμό της Σίνδου.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται, στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», ο νεαρός Μαροκινός, ο οποίος, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, «χτυπήθηκε» από ρεύμα υψηλής τάσης στο σταθμό του ΟΣΕ στη Σίνδο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, με συνέπεια να υποστεί σοβαρά εγκαύματα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 22χρονος μετανάστης βρισκόταν μέσα σε βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Όταν, γύρω στις 8:00 το βράδυ της Τετάρτης (20/09/2017), η αμαξοστοιχία σταμάτησε στο σταθμό της Σίνδου, ο Μαροκινός φέρεται να ανέβηκε στην οροφή βαγονιού, όπου ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» κι από εκεί στο «Παπανικολάου», αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας φαίνεται να προκύπτει ότι εκτός από τον 22χρονο, στην ίδια αμαξοστοιχία είχαν ανέβει άλλα τρία άτομα -πιθανότατα μετανάστες κι αυτοί- αλλά όταν ο συρμός έκανε στάση στο συγκεκριμένο σταθμό εκείνοι αποβιβάστηκαν και εξαφανίστηκαν.