ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στα Καμένα Βούρλα: Φίλος οικογένειας ασελγούσε σε μαθήτρια

Φρίκη στα Καμένα Βούρλα: Φίλος οικογένειας ασελγούσε σε μαθήτρια

Νέο σοκ στη Φθιώτιδα με υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη - Κατηγορείται ότι χάιδευε σε απόκρυφα σημεία την κόρη φίλων του - Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Λαμίας η υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικη στα Καμένα Βούρλα.

Η φρίκη που ζούσε η ανήλικη ήρθε στο φως έπειτα από καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της ίδιας και της μητέρας της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας 52χρονος, ο οποίος συνελήφθη, φέρεται να θώπευε τη μαθήτρια σε διάφορα επίμαχα σημεία του σώματός της, κατά τη διάρκεια του περσινού χειμώνα, όταν δηλαδή ήταν 13 ετών. Όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, ο 52χρονος διατηρούσε πολύ στενές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια.

Η 14χρονη σήμερα επιβεβαίωσε μέσω της παιδοψυχολόγου που την εξέτασε τα παραπάνω και ακολούθησε η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη για ασέλγεια σε ανήλικη.

Πραγματοποιήθηκε επίσης έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε κατάσχεση σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή και ενός λαπ-τοπ, καθώς και οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής, που θα μπορούσε να περιέχει φωτογραφικό υλικό, τα οποία και θα σταλούν για έλεγχο.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο όπλα τύπου φλόμπερ τα οποία ο 52χρονος δεν τα είχε δηλωμένα.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθεί, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Τρίτη. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος στο αστυνομικό μέγαρο της Φθιώτιδας.