ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την υγεία του – Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο ηθοποιός

Κώστας Βουτσάς: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την υγεία του – Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο ηθοποιός
INTIME NEWS

Δύσκολες ώρες περνά ο Κώστας Βουτσάς και η οικογένειά του, καθώς ο αγαπητός ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή 7-2 το μεσημέρι έπειτα από συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις όπου και διαπιστώθηκε πνευμονικό οίδημα, πέραν της λοίμωξης του αναπνευστικού.

Η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς και ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για την πορεία της υγείας του θα παίξουν οι επόμενες ώρες. Δίπλα του βρίσκονται οι δικοί του άνθρωποι.

Ο ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ. Την Κυριακή (8/2), ο Κώστας Βουτσάς θα αντικατασταθεί στην παράσταση «Η Σταχτοπούτα», στην οποία και πρωταγωνιστεί στο θέατρο Broadway.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο αγαπημένος ηθοποιός θα αντικατασταθεί από τον συνάδελφό του Βασίλη Πλατάκη. Μάλιστα, στο παρελθόν, έχει χρειαστεί ξανά ο Βασίλης Πλατάκης να ανέβει στη σκηνή και να παίξει το ρόλο του βασιλιά.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Πέθανε Έλληνας τραγουδιστής

Σχετικές ειδήσεις