ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Βουτσάς: Παραμένει στην Εντατική ο αγαπημένος ηθοποιός

Κώστας Βουτσάς: Παραμένει στην Εντατική ο αγαπημένος ηθοποιός
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Συνεχίζει να δίνει την δική του μάχη ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς από το νοσοκομείο «Αττικόν», όπου νοσηλεύεται για 12η ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παραμένει διασωληνωμένος, όχι όμως σε καταστολή.

Η κατάστασή του παρουσιάζει αργή βελτίωση, όπως αποκάλυψε η κόρη του, Σάντρα Βουτσά, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, τονίζοντας πως η χρήση συγκεκριμένου φαρμάκου έχει σταματήσει.

«Είναι σε μια αργή αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι ακόμα στην εντατική αλλά σιγά σιγά αρχίζουν και αποσυνδέουν κάποια πράγματα. Είναι σημαντικό το ότι είναι σε μια αργή αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι ακόμα σε καταστολή αλλά αρχίζουν σιγά σιγά να την κόβουν. Τον βλέπουμε αλλά λίγο γιατί είναι στην εντατική, δεν είναι σε κάποιο θάλαμο να μπορούμε να πάμε να κάτσουμε μαζί του» ανέφερε χαρακτηριστικά η κόρη του ηθοποιού.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε η Σάντρα Βουτσά:

Για 12η μέρα στη ΜΕΘ

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Αττικόν» βρίσκεται για δεύτερη συνεχή εβδομάδα ο Κώστας Βουτσάς.

Το απόγευμα της Παρασκευής (07/02), ο Κώστας Βουτσάς, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με λοίμωξη του αναπνευστικού και αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εμφραγμάτων.

Από το πλευρό του δεν λείπουν όλες αυτές τις μέρες, τα αγαπημένα του πρόσωπα. Παρούσες οι κόρες του Σάντρα και Θεοδώρα Βουτσά και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, με την οποία ο αγαπημένος ηθοποιός έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Φοίβο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.