ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία 86χρονης από μανιακό με στιλέτο

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία 86χρονης από μανιακό με στιλέτο

Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Επιταλίου στην Ηλεία, η δολοφονία μιας ηλικιωμένης γυναίκας από έναν άγνωστο δράστη με πολλαπλές μαχαιριές.

Το αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο σπίτι της το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τη νεκροψία του Ιατροδικαστή, δείχνουν περισσότερα από 10 ίσως και δεκαπέντε χτυπήματα στο λαιμό της άτυχης γυναίκας και τρία στο κεφάλι εκ των οποίων το ένα σοβαρό, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο δράστης πιθανότατα χρησιμοποίησε στιλέτο για να πετύχει το σκοπό του και ο τρόπος με τον οποίο έδρασε δείχνει τη μανία, τη βιαιότητα που τον διακατείχε απέναντι σε μια ανήμπορη ηλικιωμένη γυναίκα.

Στο Επιτάλιο άνθρωποι που γνώριζαν τη γιαγιά, είπαν πως ήταν μια καλή γυναίκα που παρά τη φτώχια της αντιμετώπιζε όμορφα τη ζωή και βοηθούσε τους συνανθρώπους δίπλα της.

«Αυτή η γυναίκα δεν άξιζε να έχει τέτοιο τέλος» ανέφεραν αρκετοί κάτοικοι που τη γνώριζαν καλά. «Αυτός που το έκανε ήταν πολύ ανώμαλος άνθρωπος, για να την σκοτώσει με τέτοια αγριότητα» επισήμαναν από την άλλη πλευρά.

Η αστυνομία δεν έχει εξακριβώσει ακόμα τι ακριβώς συνέβη μέσα στο σπίτι, αν ο δράστης αναγνωρίστηκε από το θύμα και αυτό τον ανάγκασε να την σκοτώσει ή αν ήταν κάτι προσχεδιασμένο.

Επιπλέον, δεν έχει διευκρινιστεί αν ο δράστης πήρε χρήματα ή αντικείμενα αξίας από το σπίτι, αφού παρά την αναστάτωση του χώρου, χρήματα υπήρχαν εκεί άθικτα.

Στο Επιτάλιο ετοιμάζονται να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας, μετά τα τρία σοβαρά κρούσματα εγκληματικότητας στην περιοχή. Έτσι έχει προγραμματιστεί σήμερα να συγκεντρωθούν στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο για να αποφασίσουν πως θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση και με ποιο τρόπο θα προστατευτούν.