ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Ηλεία: Στη νεκροψία οι απαντήσεις για τον νεκρό άνδρα στη Ζαχάρω

Φωτιά στην Ηλεία: Στη νεκροψία οι απαντήσεις για τον νεκρό άνδρα στη Ζαχάρω

Ένας 55χρονος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης (23/07), ενώ στην περιοχή είχε ξεσπάσει φωτιά.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου ενός άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί σε σημείο της επαρχιακής οδού Φιγαλείας - Περιβολίων, στην Ηλεία και σε αρκετή απόσταση από το μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης των Αρχών για την αντιμετώπιση της φωτιάς που είχε εκδηλωθεί σε δασική έκταση. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με συγγενικό του πρόσωπο, λίγη ώρα πριν εντοπιστεί νεκρός.

Δείτε εικόνες από το σημείο όπου βρέθηκε ο 55χρονος, στη gallery που ακολουθεί:

Εν τω μεταξύ, και σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε δασική έκταση στη Δ.Ε. Φιγάλειας του δήμου Ζαχάρως.

Στο σημείο της φωτιάς επιχειρούν για την κατάσβεσή της, 29 πυροσβέστες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο με 11 οχήματα.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμει μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος καθώς και ένα αεροσκάφος.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας ενώ νωρίτερα σήμερα εκδηλώθηκαν δύο ακόμα εστίες φωτιάς στο Λουτράκι και τον Ισθμό.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει προειδοποίησει για αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας, σήμερα.

Συγκεκριμένα έχει εκδώσει χάρτη στον οποίο εμφανίζεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κόρινθο, Αργολίδα, Λακωνία, Κύθηρα, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και Ικαρία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καστελόριζο - «Θερμό επεισόδιο»: Οι Τούρκοι στοχοποιούν ελληνικές πόλεις με βαλλιστικούς πυραύλους