ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Δεν πίστευαν στα μάτια τους - Περπατούσε στο δρόμο φορώντας… σωσίβιο!

Πάτρα: Δεν πίστευαν στα μάτια τους - Περπατούσε στο δρόμο φορώντας… σωσίβιο!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι διερχόμενοι από την πλατεία Αγίας Σοφίας, το απόγευμα της Τετάρτης, με την εικόνα που αντίκρισαν και θα τούς χαραχτεί στη μνήμη για πάντα.

Μια γυναίκα περπατούσε φορώντας ένα… σωσίβιο θαλάσσης! Ναι, σωστά διαβάσατε. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, η γυναίκα κυκλοφορούσε με το σωσίβιο στη μέση σαν να μην τρέχει τίποτα, σαν να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα.
Περιττό είναι βέβαια να σημειωθεί ότι δεν ήταν λίγοι αυτοί που μετά από το αρχικό ξάφνιασμα το έριξαν στα γέλια, ενώ άλλοι έσπευσαν να μην χάσουν την ευκαιρία να την φωτογραφίσουν.
Πάντως, εκτός από τα ειρωνικά σχόλια που έκαναν, ορισμένοι προσπάθησαν να δώσουν κάποια… λογική εξήγηση για την εκκεντρική της επιλογή.
Αποκλείοντας το ενδεχόμενο η γυναίκα να μην έχει σώας τας φρένας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επέλεξε να φορέσει το σωσίβιο, μάλλον, για να μην το κρατάει στα χέρια. Άλλη ερμηνεία που να στέκει δεν υπάρχει. Η ίδια θεώρησε, δηλαδή, ότι ήταν πιο πρακτικό και βολικό γι’ αυτήν να το φορέσει όπως θα έκανε στη θάλασσα, για να διανύσει μια σύντομη έστω απόσταση, αδιαφορώντας για το αν με το… θέαμα που θα πρόσφερε θα γινόταν αντικείμενο περιπαικτικών σχολίων. Άλλωστε, καθώς ήταν σχεδόν μέρα μεσημέρι (που λέει ο λόγος), ήταν αναμενόμενο να προκαλέσει με τη συγκεκριμένη εμφάνιση της τις ανάλογες εντυπώσεις και να… δώσει δικαιώματα για έναν περιπαικτικό σχολιασμό.
Όσο για όλους όσοι την είδαν να περπατάει φορώντας το σωσίβιο, είναι απολύτως βέβαιοι ότι επρόκειτο για μια σπάνια εικόνα, που δεν θα ξανασυναντήσουν.
Αλήθεια, πόσο πιθανό είναι να δεις κάποια ή κάποιον να κυκλοφορεί στο δρόμο με σωσίβιο θαλάσσης;

Πηγή: dete.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων