ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη - Εξαφάνιση 27χρονης μητέρας: «Ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου»

Κρήτη - Εξαφάνιση 27χρονης μητέρας: «Ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου»

Το οικογενειακό δράμα πίσω από την απόφαση της Αντωνίας

Η ιστορία της 27χρονης μητέρας, της Αντωνίας, που ήταν εξαφανισμένη για περισσότερες από 20 ημέρες συγκλόνισε το πανελλήνιο το καλοκαίρι. Ευτυχώς η εξαφάνισή της είχε αίσιο τέλος, αφού η κοπέλα επέστρεψε τελικά στο σπίτι της.

Όμως πίσω από την εξαφάνισή της κρύβεται ένα οικογενειακό δράμα. Μια κοπέλα που μεγάλωσε δύσκολα, ενώ τον τελευταίο καιρό η ίδια και ο σύζυγός της έχασαν την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών της.

Η 27χρονη Αντωνία μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και εξήγησε για ποιος λόγους εγκατέλειψε το σπίτι της και εξαφανίστηκε.

«Ήταν κάτι σαν ηλεκτροσόκ αυτό που έπαθα. Να μην αντέχω να βλέπω τα παιδιά μέσα στο σπίτι χωρίς να υπάρχουν. Να προσπαθώ να ακούω λίγο τη φωνή τους», λέει για τα παιδιά της.

Όσον αφορά την εξαφάνισή της, η Αντωνία είπε ότι ήθελα να κάνει κακό στον εαυτό της: «Δεν πήγαινα κάπου. Το μόνο που ήθελα ήταν να κάνω κακό στον εαυτό μου. Ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά η 27χρονη και επεσήμανε ότι μετά από παρότρυνση άλλων επέστρεψε ξανά στο σπίτι της.

Η 27χρονη και ο σύζυγός της στηρίζουν ο ένας τον άλλον στις δύσκολες αυτές στιγμές. Αγαπιούνται και είναι ερωτευμένοι, όπως απέδειξε εξάλλου και η επιστολή που άφησε η μητέρα λίγο πριν εγκαταλείψει το σπίτι της. Αγαπούν και αποζητούν τα παιδιά τους που βρίσκονται σε ειδική μονάδα φιλοξενίας και κάνουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να αποκτήσουν ξανά την κηδεμονία τους.

Για ποιο λόγο έχασαν την επιμέλεια των παιδιών τους

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αντωνία, το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά τους είχαν πάει σε θεία του άντρα της, η οποία δεν ήθελε την 27χρονη λόγω της αλβανικής καταγωγής της. Ξαφνικά, ήρθαν οι αστυνομικοί, πήραν τα παιδιά, τα εξέτασαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και της ανακοίνωσαν ότι έχασε την κηδεμονία τους.

«Δε μας είπαν ποτέ για ποιο λόγο μας πήραν τα παιδιά, μόνο κατηγορίες που δεν έχουν βάση και λογική. Η κοινωνική λειτουργός ισχυρίστηκε ότι είμαστε ψυχικά διαταραγμένοι», είπε συγκινημένη η μητέρα και τόνισε ότι αγαπούν τα παιδιά τους, τα οποία μεγάλωσαν σε ένα υγιές περιβάλλον.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Κικίλιας: Έτοιμοι για τοπικά lockdown στην Αττική