ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεισε η Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας: Διαμαρτυρία κατοίκων για τους μετανάστες

Έκλεισε η Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας: Διαμαρτυρία κατοίκων για τους μετανάστες

Αναβρασμός επικρατεί στα Καμένα Βούρλα από το μεσημέρι της Τετάρτης (23/9) όταν δύο λεωφορεία εμφανίστηκαν για την αποβίβαση προσφύγων και μεταναστών στο κέντρο της λουτρόπολης.

Oι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων κλιμακώνουν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους, όπως αποφάσισαν χθες σε λαϊκή συνέλευση και εν συνεχεία σε σύσκεψη στο Δημαρχείο παρουσία των προέδρων των τοπικών συλλόγων της περιοχής.

Λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα της Παρασκευής (25/09) οι κάτοικοι έκλεισαν την κυκλοφορία στα διόδια της Αγίας Τριάδας, όπως μεταδίδει το lamianow.gr.

Οι ανήλικοι μετανάστες μεταφέρθηκαν στα Καμένα Βούρλα, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, με δύο λεωφορεία. «Διαμηνύουμε προς όλους, ότι θα μας βρουν απέναντί ως ανθρώπινη ασπίδα αν επιχειρηθεί η εγκατάσταση έστω και ενός μετανάστη/πρόσφυγα στους συγκεκριμένους χώρους», είχε δηλώσει στο lamiareport ο Δήμαρχος Ιωάννης Συκιώτης.

Η κινητοποίηση στα διόδια της Αγίας Τριάδας ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

Οι κάτοικοι μεταβαίνουν στα Καμένα Βούρλα να συνεχίσουν τις κινητοποίησεις τους έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο φιλοξενούνται τα προσφυγόπουλα, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Απαγόρευση κυκλοφορίας και αποστολή SMS στο 13033 - Αυτά τα 4 νέα μέτρα έρχονται