ΕΛΛΑΔΑ

Σύρος: Η χλιδάτη θαλαμηγός Έλληνα εφοπλιστή που «έκρυψε» το λιμάνι – Τριώροφο παλάτι (pics)

Σύρος: Η χλιδάτη θαλαμηγός Έλληνα εφοπλιστή που «έκρυψε» το λιμάνι – Τριώροφο παλάτι (pics)
cyclades24.gr

Στην ιδιοκτησία του μεγάλου Έλληνα εφοπλιστή, Γιάννη Κούστα, βρίσκεται η φημισμένη θαλαμηγός ονόματι “Belita” που χθες 4 /10 έδεσε στο λιμάνι της Ερμούπολης στη Σύρο!

Η θαλαμηγός «Belita» τράβηξε όλα τα βλέμματα νησιωτών και επισκεπτών, όπως ήταν αναμενόμενο.

Δείτε την gallery:

Η Σύρος στα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει επάξια μια θέση ανάμεσα στους δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας, αφού όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες και επιχειρηματίες επιλέγουν το νησί για τις διακοπές τους. Celebrities της εγχώριας – και όχι μόνο – showbiz επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους, επιλέγοντας ποιότητα ζωής και αρχοντιάς, καθώς και την απαράμιλλη ομορφιά της Σύρου, που έχει πλέον φανατικούς οπαδούς…

Χθες το μεσημέρι, κατέπλευσε με την πολυτελή θαλαμηγό του «Belita» ο εφοπλιστής και πρόεδρος της Danaos Corporation, Ιωάννης Κούστας, γνωστός τόσο για τη ναυτιλιακή-επιχειρηματική του δραστηριότητα όπως επίσης και για την έντονη κοινωνική ζωή του.

Στους τρεις ορόφους του «Belita» υπάρχουν -έξυπνα κατανεμημένα- πισίνες με τζακούζι, τέσσερις εξωτερικές βεράντες, εστιατόριο, μπάρμπεκιου και μπαρ, ενώ εντυπωσιάζουν οι hi-tech εγκαταστάσεις που βρίσκονται παντού, από τα καταστρώματα με την οθόνη home cinema που εμφανίζεται «μαγικά», μέχρι την υπερσύγχρονη κουζίνα.

Το υπερσύγχρονο σκάφος έφτασε συνοδεία φουσκωτού σκάφους απο την γειτονική Τήνο

Πηγή: cyclades24.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Έρχονται «φορτωμένα»! Οι πανίσχυροι πύραυλοι Exocet και Meteor που φτάνουν μέχρι... Τουρκία!