ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας την Παρασκευή και από τους διοικητικούς δικαστές

Στάση εργασίας την Παρασκευή και από τους διοικητικούς δικαστές

Στάση εργασίας την ερχόμενη Παρασκευή (6/11) αποφάσισε η Ένωση Διοικητικών Δικαστών λόγω της πλήρους λειτουργίας των δικαστηρίων κατά την πανδημία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την λειτουργία των δικαστηρίων κατά την διάρκεια των απαγορευτικών μέτρων λόγω πανδημίας, αποφάσισε ομόφωνα την ερχόμενη Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020, να γίνει διακοπή όλων των συνεδριάσεων των Διοικητικών Δικαστηρίων της χώρας, την Παρασκευή 6/11/2020 για μισή ώρα και την ανάγνωση από τον πρόεδρο του δικαστηρίου του πιο κάτω κειμένου:

«Οι διοικητικοί δικαστές διαμαρτύρονται, διότι, παρά το ότι η Ένωσή μας εγκαίρως πρότεινε την υποβολή δηλώσεων για τη συζήτηση των υποθέσεων, η Κυβέρνηση επιλέγοντας την ικανοποίηση συντεχνιακών συμφερόντων έναντι της προστασίας της δημόσιας υγείας, προχώρησε στη λειτουργία των δικαστηρίων, χωρίς περιορισμούς. Θέλουμε τα Δικαστήρια ανοιχτά, αλλά με ασφάλεια για όλους. Ζητάμε την επανεξέταση αυτής της απόφασης από την Κυβέρνηση και διακόπτουμε συμβολικά τη συνεδρίαση για 30 λεπτά».

Υπενθυμίζεται ότι για τον ίδιο λόγο με απόφαση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων οι δικαστές και οι εισαγγελείς θα κατέλθουν σε στάση εργασίας την ερχόμενη Παρασκευή (9π.μ. έως 12μ.).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοιός - Κρούσματα σήμερα: «Σκάει» βόμβα - Ολοταχώς για νέο ρεκόρ