ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με την μυστηριώδη εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί

Συνεχίζεται το θρίλερ με την μυστηριώδη εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί

Η τελευταία µαρτυρία που έφτασε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. προέρχεται από µια κυρία, η οποία υποστηρίζει ότι την είδε στο κέντρο της Αθήνας µαζί µε δύο άνδρες περίπου 30 ετών

Συνεχίζεται το θρίλερ µε τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 16 Οκτωβρίου, στο Κορωπί. Οι ημέρες περνούν βασανιστικά για τους γονείς της νεαρής κοπέλας, οι οποίοι δηλώνουν βέβαιοι ότι η κόρη τους έχει πέσει θύρα αρπαγής και δεν έχει φύγει µε τη θέλησή της. Η αγωνία τους έχει χτυπήσει «κόκκινο» και παρακολουθούν τις έρευνες της Αστυνομίας, οι οποίες έχουν μεταφερθεί στον Βόλο, μετά τις τρεις νέες μαρτυρίες ανθρώπων που υποστήριζαν ότι είχαν δει την την κοπέλα σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Αναστάσιος Ντούγκας, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στο σημείο των ερευνών, δηλώνει στη Realnews: «Μετά από πληροφορίες, οι οποίες κρίθηκαν αξιόπιστες, οι αστυνομικοί “χτενίζουν” την περιοχή του Βόλου. Είμαι σίγουρος ότι η νεαρή κοπέλα κρατείται χωρίς τη θέλησή της. Μια κυρία µας ενημέρωσε ότι είδε την κοπέλα σε ένα πολυκατάστημα, να συνοδεύεται από δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών. Το κορίτσι κατέβασε τη μάσκα για να της µμιλήσει και τότε οι δύο άνδρες την κοίταξαν και της είπαν "Άρτεµις, τι κάνεις; Γύρνα πίσω"».

Την ίδια στιγμή, στο µμικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκεται ακόμα µία νέα μαρτυρία, δίνοντας και πάλι ελπίδα στους γονείς της νεαρής κοπέλας. Κάθε νέο σημάδι τους δίνει δύναμη για να µην το βάλουν κάτω. Πιστεύουν ότι η Άρτεµις θα είναι σύντομα κοντά τους και µε αγωνία αναμένουν να δουν τι θα δείξουν οι έρευνες της Αστυνοµίας σχετικά µε τις νέες µαρτυρίες. Η τελευταία μαρτυρία που έφτασε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. προέρχεται από µια κυρία, η οποία υποστηρίζει ότι την είδε στο κέντρο της Αθήνας µαζί µε δύο άνδρες περίπου 30 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι η Άρτεµις έφυγε από το σπίτι της προκειμένου να πάει σε πολυκατάστημα παιχνιδιών στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία. Από εκείνη τη στιγμή, εξαφανίστηκε και το κινητό της είναι κλειστό. Μάλιστα, 50 λεπτά πριν κλείσει το κινητό της, μάρτυρες είδαν τη 19χρονη έξω από κατάστημα τηλεφωνίας στην Παιανία να διαπληκτίζεται µε κάποιον και στη συνέχεια να µπαίνουν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε» το διάγγελμα Μητσοτάκη: Πότε θα γίνει - Τι θα ανακοινώσει για το lockdown