ΕΛΛΑΔΑ

Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε ένα σπίτι καθαρό, χωρίς κόπο

Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε ένα σπίτι καθαρό, χωρίς κόπο

Τα φετινά Χριστούγεννα διαφέρουν από όλα όσα είχαμε βιώσει μέχρι σήμερα, ωστόσο, και τα δώρα μας θα πάρουμε και το σπίτι μας θα απολαύσουμε και μάλιστα, στην πλέον γιορτινή και λαμπερή εκδοχή του.

Πράγματι, αυτές τις γιορτές θα τις περάσουμε περισσότερο εντός παρά εκτός, οπότε θα χρειαστεί ενδεχομένως να μεριμνήσουμε λίγο περισσότερο για τις επιλογές που θα αναβαθμίσουν τις σπιτικές, οικογενειακές μας στιγμές. Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως όσο περισσότερο χρόνο περνάμε εντός σπιτιού, τόσο πιο ακατάστατο και βρόμικο γίνεται συνήθως το σπίτι, ειδικότερα αν η οικογένειά μας αποτελείται από περισσότερα από δύο άτομα!

Πώς, λοιπόν, θα απολαύσουμε αυτές τις γιορτές το σπίτι, χωρίς να ασχολούμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με την καθαριότητα, αλλά αντιθέτως, κερδίζοντας χρόνο για τις στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα; Η απάντηση είναι απλή: Αφιερώνοντας λίγο χρόνο τώρα για να κάνουμε μία διαδικτυακή έρευνα αγοράς, προκειμένου να βρούμε τα tech δώρα για το σπίτι μας που θα μας βοηθήσουν να απολαμβάνουμε κάθε μέρα, χωρίς κόπο, ένα σπίτι λαμπερό και καθαρό, αυτές τις γιορτές.

Τι εννοούμε όμως όταν αναφερόμαστε σε tech συμμάχους; Σίγουρα μία ηλεκτρική σκούπα πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι, ωστόσο, λίγο προτού υποδεχθούμε τη νέα χρονιά, είναι σημαντικό να ενημερωθούμε και για τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές επιλογές που έχουν αρχίσει να γίνονται ευρέως διαδομένες το τελευταίο διάστημα και μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε πιο εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά τις δουλειές του σπιτιού. Φυσικά, αναφερόμαστε στις σκούπες ρομπότ και τους «έξυπνους» ατμοκαθαριστές. Το γιατί αξίζουν μια θέση στη δική σας, tech λίστα δώρων φέτος, θα το ανακαλύψετε αμέσως!

Εμείς χαλαρώνουμε και το ρομπότ σκουπίζει και σφουγγαρίζει

Αν πριν από μερικά χρόνια κάποιος σας έλεγε ότι ενώ εσείς χαλαρώνατε στον καναπέ, ένα ρομπότ θα σφουγγάριζε και θα καθάριζε το πάτωμά σας, ενδεχομένως δεν θα τον πιστεύατε. Να που όμως, οι ρομποτικές σκούπες και σφουγγαρίστρες έχουν αρχίσει να γίνονται ο «κανόνας» στην καθαριότητα του σύγχρονου και «έξυπνου» σπιτιού. Τι μπορεί να κάνει μια σκούπα ρομπότ σήμερα; Στην περίπτωση των iRobot και δη, της iRobot Roomba Combo R1138, πολλά.

Για παράδειγμα, μπορεί να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει κάθε σημείο του σπιτιού, να αναγνωρίζει κάθε χώρο και να επιστρέφει μόνη της στη θέση της μετά το καθάρισμα. Μπορεί επίσης να καθαρίζει κατά μήκος των τοίχων ή ακόμη και κάτω από τα έπιπλα αποφεύγοντας τα χαλιά, να περιηγείται με άνεση σε κάθε χώρο χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονους αισθητήρες παρακολούθησης και μεταξύ άλλων, να μαθαίνει τις συνήθειες καθαρισμού σας και να σας προτείνει προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Όλα αυτά με το «άγγιγμα» της οθόνης του κινητού σας και ενώ εσείς απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Σπίτι πεντακάθαρο χωρίς βακτήρια και χωρίς χημικά

Μπορεί μέχρι σήμερα να μην είχατε σκεφτεί να πάρετε έναν ατμοκαθαριστή όμως, αν ενημερωθείτε καλύτερα για όσα μπορεί να σας προσφέρει και το πόσο εύκολο και αποτελεσματικό μπορεί να κάνει το καθάρισμα του σπιτιού, πιθανότατα θα θελήσετε να τον εντάξετε στη φετινή gift list σας για το σπίτι. Ουσιαστικά, ένας σύγχρονος ατμοκαθαριστής σας προσφέρει τη δυνατότητα να καθαρίζετε σε βάθος το σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να στρέφεστε σε προϊόντα που περιέχουν χημικά και τα οποία, δεν θέλετε να εισπνέετε ούτε εσείς και φυσικά, ούτε τα παιδιά σας. Ειδικά τώρα που όλοι περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, έχουμε ανάγκη από περισσότερη καθαριότητα. Αυτές τις γιορτές δε που θα τις περάσουμε μαζί εντός, δεν θέλουμε να αναλωνόμαστε περισσότερο από όσο χρειάζεται στο να «κυνηγάμε» τη βρομιά και τα βακτήρια!

Μέσα από τη χρήση ατμού, λοιπόν, ένας ατμοκαθαριστής μπορεί να απομακρύνει εύκολα το 99,99% όλων των οικιακών βακτηρίων από το πάτωμα, αλλά και τις σκληρές επιφάνειες του σπιτιού. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί πραγματικά οπουδήποτε. Αν είστε ιδιαίτερα σχολαστικοί με την καθαριότητα και την υγιεινή και την ίδια ώρα, προσπαθείτε να χρησιμοποιείτε όσα περισσότερα φυσικά προϊόντα μπορείτε σε καθημερινή βάση, ένας «έξυπνος» ατμοκαθαριστής αποτελεί μία εξαιρετική προσθήκη για το σπίτι σας. Το ποια συσκευή θα επιλέξετε, θα το ανακαλύψετε κάνοντας τη διαδικτυακή σας έρευνα αγοράς αυτές τις γιορτές όμως, σε ό,τι αφορά στους ατμοκαθαριστές, οι Karcher σίγουρα ξεχωρίζουν.

Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, φροντίζουμε να κάνουμε όμορφα και χρήσιμα δώρα και σε εμάς, δώρα που θα μας προσφέρουν περισσότερο χρόνο για όσα και όσους αγαπάμε και κυρίως, θα κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και άνετη. Για να συμβεί αυτό, δεν θα μείνουμε στα ίδια και τα ίδια, αλλά θα πάμε ένα βήμα παραπέρα, ανακαλύπτοντας τους «έξυπνους» συμμάχους καθαριότητας, που μπορούν να μας προσφέρουν το κάτι παραπάνω στην υγιεινή του σπιτιού και φυσικά, που θα μας βοηθήσουν να απολαύσουμε αυτές τις γιορτές το σπίτι μας στην πλέον λαμπερή εκδοχή του, χωρίς κόπο. Ρίξτε μια ματιά στο gift finder του Κωτσόβολου και ανακαλύψτε τα καλύτερα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας και αποκτήστε τα άμεσα και με ασφάλεια και με το click away.