ΕΛΛΑΔΑ

Οι tech επιλογές που θα αναβαθμίσουν τη διασκέδαση στο σπίτι αυτά τα Χριστούγεννα

Οι tech επιλογές που θα αναβαθμίσουν τη διασκέδαση στο σπίτι αυτά τα Χριστούγεννα

Τα φετινά Χριστούγεννα θα αποτελέσουν… σπιτική υπόθεση και αυτό, είναι κάτι που έχουμε αντιληφθεί και αποδεχθεί πλήρως πλέον.

Θα πορευτούμε, λοιπόν, με βάση τα νέα δεδομένα όμως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα φροντίσουμε να διασκεδάσουμε αυτές τις γιορτές όσο περισσότερο και όσο καλύτερα μπορούμε -όπως προσπαθούμε να κάνουμε, άλλωστε, κάθε χρόνο.

Η γιορτινή διασκέδαση θα λάβει, λοιπόν, χώρα φέτος στο σαλόνι μας και εμείς, σας έχουμε δύο προτάσεις που σίγουρα θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε νέες αναμνήσεις με τους αγαπημένους σας, ακόμη και αν δεν βγείτε από το σπίτι τις ημέρες των γιορτών.

Για να τις πραγματοποιήσετε, θα χρειαστεί απλώς να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και να εξοπλιστείτε με θετική διάθεση και τον απαραίτητο tech εξοπλισμό. Το σίγουρο είναι πως αν τις δοκιμάσετε μία φορά, θα θέλετε να τις απολαμβάνετε και να τις επαναλαμβάνετε ολόκληρο το 2021.

Οργανώνουμε τη δική μας σπιτική συναυλία για την οικογένεια

Αν υπάρχει κάτι που μας έχει λείψει απίστευτα τους τελευταίους μήνες, αυτό είναι αναμφίβολα η δυνατότητα του να χορεύουμε, να τραγουδάμε και να γιορτάζουμε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Θα πάρουμε, λοιπόν, την κατάσταση στα χέρια μας και θα οργανώσουμε τη δική μας μίνι, σπιτική συναυλία στο σπίτι, ακόμη και αν είμαστε δυο, τρεις ή τέσσερις. Όσο λιγότεροι, τόσο το καλύτερο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να είμαστε εξοπλισμένοι καταλλήλως,. Διότι για να απολαύσουμε μία μουσική βραδιά συναυλιακών προδιαγραφών στο σπίτι, θα χρειαστεί σίγουρα να διαθέτουμε φορητά ηχεία, hi-tech media players και πολλά ακόμη μουσικά «σύνεργα» που θα μπορούν να μετατρέπουν κάθε φορά που το επιθυμούμε το σαλόνι μας, σε έναν χώρο διασκέδασης για λίγους και καλούς.

Για εκείνους που δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν για να οργανώσουν την οικογενειακή συναυλία των γιορτών, μια καλή ιδέα είναι να κάνουν την αρχή στρέφοντας την προσοχή τους σε πιο εξειδικευμένα brands, που στην περίπτωση της μουσικής και του τέλειου ήχου, δεν είναι άλλα από τα Bowers & Wilkins, B&O και Technics που μπορείτε να βρείτε στον Κωτσόβολο.

Σε τι προϊόντα αξίζει όμως πραγματικά να επενδύσουμε; Ένα soundbar που θα μας επιτρέπει να ακούμε σε απίστευτη ποιότητα τα μουσικά βίντεο ή τις συναυλίες που θα παίζουν στην οθόνη της τηλεόρασής μας, είναι must. Το ίδιο και ένα τεχνολογικά εξελιγμένο φορητό ηχείο που θα μπορούμε να τοποθετούμε σε όποιο σημείο θέλουμε και θα μας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε τη μουσική μας από διαφορετικές πηγές, σε μία συσκευή. Φυσικά, υπάρχει πάντα και η επιλογή των bluetooth ηχείων, όπως εκείνων της B&O, που είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν απόλυτη εμπειρία ήχου, 360 μοιρών.

Τέλος, για εκείνους που θέλουν να αξιοποιούν τα οφέλη της τεχνολογίας, αλλά παραμένουν παραδοσιακοί και ολίγον τι ρομαντικοί, δεν υπάρχει καλύτερη προσθήκη στη λίστα με τα φετινά τους δώρα από ένα πικάπ. Το πικάπ Technics SL-1500C με την τεχνολογία άμεσης κίνησης για ακριβή και σταθερή περιστροφή, το ενσωματωμένο Phono Equalizer και την υψηλής ευαισθησίας κεφαλή με λειτουργία αυτόματης ανύψωσης, θα τους καλύψει και με το παραπάνω!

Aπολαμβάνουμε ξεχωριστές εμπειρίες θέασης

Υπάρχει πάντα, βέβαια, η κλασική και αγαπημένη γιορτινή επιλογή των βραδιών προβολών. Μια εξαιρετική πρόταση για τις γιορτές, είναι να παρακολουθήσουμε επικές, χριστουγεννιάτικες συναυλίες -ακόμη και online- από τη smart τηλεόρασή μας. Ωστόσο, τα βράδια εκείνα που θα θέλουμε να διασκεδάζουμε χαλαρώνοντας, τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε από το να απολαύσουμε μία σινεφίλ βραδιά, κάνοντας έναν «μαραθώνιο» γιορτινών ταινιών στο σπίτι; Για να απολαύσουμε φυσικά μία κινηματογραφική εμπειρία αναβαθμισμένου επιπέδου στο σπίτι, θα χρειαστούμε μία μεγάλη, smart τηλεόραση με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου και ένα set home cinema για να νιώθουμε ότι βρισκόμαστε δίπλα στους πρωταγωνιστές των ταινιών μας και να βιώνουμε, όσο πιο έντονα γίνεται, τις στιγμές που εκτυλίσσονται στην οθόνη μας.

Έτσι θα απολαύσουμε αυτές τις γιορτές υπέροχες στιγμές στο σπίτι, συντροφιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τα φετινά, διαφορετικά Χριστούγεννα, αξίζει να τα χαρούμε με διαφορετικές εμπειρίες, με εμπειρίες που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Ας διασκεδάσουμε, λοιπόν, οργανώνοντας τη δική μας οικογενειακή συναυλία στο σπίτι και ας χαλαρώσουμε, απολαμβάνοντας μοναδικές βραδιές θέασης, με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Μερικά «κλικ» στο www.kotsovolos.gr αρκούν για να εξοπλιστούμε καταλλήλως τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα κάνει ακόμη πιο διασκεδαστικές τις ημέρες που μένουμε εντός, ενώ με μια περιήγηση στο gift finder θα βρούμε και ωραίες προτάσεις δώρων για τους αγαπημένους μας, που μπορούμε να παραλάβουμε άμεσα και με ασφάλεια με click away.