ΕΛΛΑΔΑ

Αυτές τις γιορτές θα τις απολαύσουμε μαζί με τους αγαπημένους μας, ακόμη και αν βρίσκονται μακριά

Αυτές τις γιορτές θα τις απολαύσουμε μαζί με τους αγαπημένους μας, ακόμη και αν βρίσκονται μακριά

Το να παραμένουμε σε επικοινωνία με τους αγαπημένους μας και να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί τους, ακόμη και αν βρίσκονται μακριά μας, αποτελεί βασικό μέλημά μας, στη νέα μας καθημερινότητα.

Πριν από μερικούς μήνες, βέβαια, ενδεχομένως δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα περνούσαμε και τα φετινά Χριστούγεννα χωριστά. Πλέον όμως, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές, κάτι που σημαίνει ότι η τεχνολογία και το διαδίκτυο θα συνεχίσουν να αποτελούν τα βασικά μέσα επικοινωνίας με τους φίλους και τους συγγενείς μας, που ζουν σε άλλους νομούς ή τους οποίους δεν μπορούμε να επισκεφτούμε, λόγω των νέων δεδομένων στη ζωή μας.

Τα καλά νέα είναι όμως, ότι οι επιλογές που μας προσφέρει σήμερα η τεχνολογία προκειμένου να επικοινωνούμε κάθε στιγμή γρήγορα, άνετα και αποτελεσματικά, είναι πολλές. Στην περίπτωση, λοιπόν, που την περίοδο που διανύουμε ετοιμάζετε τις λίστες με τα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί. Περιλαμβάνει τα tech προϊόντα στα οποία σίγουρα αξίζει να επενδύσουμε αυτές τις γιορτές για να δώσουμε ώθηση στις στιγμές με τους αγαπημένους μας τα οποία μπορούμε να πάρουμε και άμεσα με την υπηρεσία click away.

Επενδύουμε σε tablets, κάμερες και smartphones

Αν υπάρχει κάτι που όλοι μας έχουμε συνειδητοποιήσει πλέον, είναι το ότι όσο πιο εξελιγμένες είναι οι τεχνολογικές συσκευές που έχουμε στη διάθεσή μας, τόσο πιο εύκολη, άμεση και άνετη γίνεται η επικοινωνία με τους αγαπημένους μας. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να πούμε «αντίο» στις παλιές μας συσκευές και να επενδύσουμε σε tech είδη που μας φέρνουν πιο κοντά, ακόμη και αν βρισκόμαστε μακριά. Στο www.kotsovolos.gr μπορούμε να βρούμε τώρα ό,τι χρειαζόμαστε για να αναβαθμίσουμε την επικοινωνία με τους αγαπημένους μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα προϊόντα τα οποία αξίζει να εντάξουμε στη λίστα με τα δώρα για εμάς αυτές τις γιορτές, είναι τα tablets, τα smartphones και φυσικά, οι web cameras. Το ποιο προϊόν θα επιλέξουμε, εξαρτάται από τα γούστα, τις προτιμήσεις και το budget μας. Το σίγουρο είναι πως επειδή έχουμε να κάνουμε με το κομμάτι της επικοινωνίας, είναι σημαντικό να κάνουμε μία έρευνα αγοράς προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι το νέο tablet ή το smartphone που θα πάρουμε, θα διαθέτει μία «δυνατή» κάμερα και φυσικά, μεγάλη μπαταρία για να απολαμβάνουμε non stop επικοινωνία με τους δικούς μας.

Στέλνουμε tech δωράκια στους γονείς ή τους παππούδες

Η αλήθεια είναι πως δεν «το έχουν» όλοι με την τεχνολογία, ειδικότερα οι αγαπημένοι μας οι οποίοι ανήκουν σε μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες. Γιατί, λοιπόν, να μην τους βοηθήσουμε να απολαμβάνουν καλύτερη επικοινωνία μαζί μας, όποτε το θέλουν και το χρειάζονται; Φέτος, λοιπόν, θα επιλέξουμε να παραγγείλουμε διαδικτυακά από τον Κωτσόβολο και να στείλουμε με ασφάλεια στα σπίτια τους, μερικά tech δώρα και για εκείνους. Σίγουρα η γιαγιά και ο παππούς θα εκτιμήσουν ένα νέο ασύρματο τηλέφωνο που δεν θα κάνει συνεχώς θόρυβο και θα μπορούν να έχουν πάντα δίπλα τους. Όσο για τους γονείς μας, με ένα νέο κινητό τηλέφωνο, δεν θα παραπονιούνται πια ότι το παλιό τους smartphone «κολλάει» ή πως δεν μας βλέπουν και δεν μας ακούν καλά.

Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα του ήχου

Τέλος, για να κάνουμε ακόμη πιο άνετη, άμεση και απολαυστική την επικοινωνία με τους αγαπημένους μας, είναι σημαντικό να δώσουμε έμφαση και στην ποιότητα του ήχου και φυσικά, στη δυνατότητα να απολαμβάνουμε ατέλειωτες online συζητήσεις με τους δικούς μας ανθρώπους, χωρίς να χρειάζεται να απομονωνόμαστε σε κάποιο δωμάτιο. Θα φοράμε τα ακουστικά μας και θα μιλάμε όσο θέλουμε, όποτε το θέλουμε και μάλιστα, χωρίς διακοπές και χωρίς εκπτώσεις την ποιότητα του ήχου. Στη λίστα με τα δώρα που θα κάνουμε σε εμάς ή θα στείλουμε μέσω διαδικτύου στους αγαπημένους μας αυτές τις γιορτές, αξίζει να συμπεριλάβουμε συνεπώς ακουστικά ψείρες και ακουστικά κεφαλής ή για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, ακουστικά bluetooth, δηλαδή ασύρματα ακουστικά που δεν θα μας δεσμεύουν και θα μας προσφέρουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Ο Κωτσόβολος έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα εύκολο gift finder όπου μπορούμε να εντοπίσουμε δώρα τεχνολογίας, και όχι μόνο, για τους αγαπημένους μας ή ακόμα και για τον εαυτό μας.

Τόσο εύκολα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μπορούμε να αναβαθμίσουμε την επικοινωνία με τους αγαπημένους μας, οι οποίοι βρίσκονται μακριά μας. Το τι θα κάνουμε τις online στιγμές που θα περάσουμε μαζί, εξαρτάται από τις ανάγκες της παρέας. Το σίγουρο είναι ότι εκτός από απλές βιντεοκλήσεις, αυτές τις γιορτές μπορούμε να χαρούμε μαζί εξ αποστάσεως, παίζοντας online διαδικτυακά παιχνίδια, εξερευνώντας με ψηφιακό τρόπο τα πιο γνωστά μουσεία του κόσμου, διασκεδάζοντας με online βραδιές καραόκε και φυσικά, απολαμβάνοντας μαζί ένα virtual δείπνο. Στο www.kotsovolos.gr θα βρούμε online και θα λάβουμε με ασφάλεια στις πόρτες μας τον tech εξοπλισμό που χρειαζόμαστε!