ΕΛΛΑΔΑ

Δημιουργώντας την πιο ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι αυτές τις γιορτές

Δημιουργώντας την πιο ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι αυτές τις γιορτές

Αν υπάρχει μία λέξη που μας μεταφέρει νοητά στα Χριστούγεννα, αυτή είναι η ζεστασιά. Σπίτι, οικογένεια, μυρωδιές γνώριμες που «πλημμυρίζουν» κάθε χώρο, θαλπωρή και ένα αίσθημα ζεστασιάς στην «καρδιά» και το σώμα.

Αυτές τις διαφορετικές γιορτές, που θα περάσουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όλα τα παραπάνω, ακόμη πιο πολύ. Πώς όμως θα προσδώσουμε στο σπίτι μας τη χριστουγεννιάτικη θαλπωρή και τη ζεστασιά που έχουμε ανάγκη;

Φυσικά και θα στολίσουμε τους χώρους μας με φωτάκια, διακοσμητικά και χρώματα που θα προσδώσουν απευθείας μια πιο ζεστή όψη στο σπίτι. Ωστόσο, για να απολαύσουμε πραγματική ζεστασιά αυτά τα Χριστούγεννα, θα χρειαστεί να εντάξουμε μερικές ακόμη προτάσεις στη λίστα με τα δώρα μας και δη, τα δώρα που θα χαρίσουμε σε εμάς, για να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο άνετη και εύκολη. Αυτός είναι ο λόγος που αξίζει να κάνουμε σήμερα κιόλας τη διαδικτυακή μας έρευνα αγοράς στο gift finder του Κωτσόβολου για να βρούμε τους θερμοπομπούς, τα ηλεκτρικά καλοριφέρ, τους αφυγραντήρες και τους καθαριστές αέρα, που θα μας προσφέρουν με οικονομικό τρόπο τη ζεστασιά που χρειαζόμαστε, αυτές τις γιορτές και αυτόν τον χειμώνα.

Ας ανακαλύψουμε, λοιπόν, πώς θα μας βοηθήσουν και γιατί αξίζουν μια θέση στις λίστες δώρων και τα σπίτια μας.

Ελέγχουμε και ρυθμίζουμε τη ζεστασιά με τη βοήθεια ενός θερμοπομπού

Τα τελευταία χρόνια, οι θερμοπομποί έχουν αρχίσει να γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλείς και όχι άδικα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, δηλαδή, εξηγώντας τι είναι οι θερμοπομποί. Πρόκειται για ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα, τα οποία μετατρέπουν με φυσικό τρόπο τον ψυχρό αέρα που εισέρχεται σε αυτά, σε θερμό. Ουσιαστικά, μας βοηθούν να κάνουμε εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέροντας παράλληλα υψηλές αποδόσεις, ενώ ζεσταίνουμε το σπίτι. Οι σύγχρονοι θερμοπομποί δε, όπως εκείνοι της Tesy, που θα βρούμε τώρα online στον Κωτσόβολο και μπορούμε να παραγγείλουμε και με click away, μας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να ελέγχουμε οποιαδήποτε στιγμή, μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα με τη βοήθεια των smartphones μας, τη ζεστασιά στο σπίτι. Τι άλλο αξίζει να γνωρίζουμε; Οι θερμοπομποί Tesy χρησιμοποιούν την ελάχιστη κατανάλωση ισχύος, για να πετυχαίνουν την καλύτερη θερμική άνεση στους χώρους στους οποίους τους τοποθετούμε, ενώ μεταξύ άλλων, καθορίζουν από μόνοι τους πότε πρέπει να ενεργοποιηθούν, προκειμένου να έχουμε την κατάλληλη θερμοκρασία στον χώρο μας, την κατάλληλη στιγμή!

Απολαμβάνουμε ζεστασιά στη στιγμή με ένα ηλεκτρικό καλοριφέρ

Στη λίστα των δώρων μας με τις πλέον αποτελεσματικές και οικονομικές επιλογές ζεστασιάς, δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκονται τα ηλεκτρικά καλοριφέρ και δη, τα σύγχρονα ηλεκτρικά καλοριφέρ Delonghi: Από το Delonghi TRRS1225 στο Delonghi TRD4 1025E Dragon4 και το Delonghi TRD41025 Dragon4. Θα μας βοηθήσουν να ζεσταίνουμε το σπίτι εύκολα, αποτελεσματικά και οικονομικά, προσφέροντας άμεση και αποδοτική θέρμανση στους χώρους στους οποίους θα τα τοποθετούμε. Τα ηλεκτρικά καλοριφέρ Delonghi, που θα βρούμε τώρα online στον Κωτσόβολο, διαθέτουν δε θερμοστάτη ασφαλείας που εξασφαλίζει την αυτόματη διακοπή λειτουργίας του καλοριφέρ, εάν για οποιονδήποτε λόγο η θερμοκρασία στο εσωτερικό της συσκευής είναι πολύ υψηλή, ενώ στα πλεονεκτήματά τους περιλαμβάνεται το ότι χάρη στα ροδάκια και τη χειρολαβή τους, μας επιτρέπουν να τα μεταφέρουμε και να τα τοποθετούμε εύκολα, όπου θέλουμε.

Ζεστασιά χωρίς υγρασία, μούχλα και σκόνη με τη βοήθεια ενός αφυγραντήρα

Τι διαφορά μπορεί να κάνει στη ζεστασιά και το χουχούλιασμα στο σπίτι ένας σύγχρονος αφυγραντήρας; Μεγάλη θα σημειώσουμε εμείς και θα σας εξηγήσουμε αμέσως το γιατί. Ένας αφυγραντήρας Juro Pro, , μπορεί να μας προσφέρει άμεσα και οικονομικά επιπλέον ζεστασιά. Παράλληλα, θα μας δώσει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε στο εξής ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον στο σπίτι, χωρίς μούχλα, υγρασία, σκόνη, καπνό και δυσάρεστες οσμές, χάρη στα συστήματα καθαρισμού αέρα, τον ιονιστή και τα φίλτρα σκόνης που διαθέτει. Στα πλεονεκτήματά του δε, περιλαμβάνεται το ότι μας επιτρέπει να στεγνώνουμε τα ρούχα μέσα στο σπίτι, χάρη στην κάθετη εξαγωγή αέρα, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό τον χειμώνα. Όλα αυτά με το «άγγιγμα» της οθόνης του smartphone μας, μέσω Wi-Fi. Όσο για το πώς οι αφυγραντήρες ενισχύουν το αίσθημα ζεστασιάς στο σπίτι, αυτό συμβαίνει διότι αφαιρούν την υγρασία. Και όπως είναι γνωστό, το πώς αισθανόμαστε τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, εξαρτάται και από την υγρασία που υπάρχει στον χώρο στον οποίο βρισκόμαστε.

Δημιουργούμε ένα πιο υγιεινό περιβάλλον εντός με τη βοήθεια ενός καθαριστή αέρα

Τέλος, στη λίστα με τα δώρα ζεστασιάς που αξίζει να αποκτήσουμε αυτές τις γιορτές, περιλαμβάνονται φυσικά οι καθαριστές αέρα Inventor. Ειδικότερα σήμερα, που βάζουμε σε πρώτο πλάνο την υγιεινή, ένας καθαριστής αέρα αποτελεί μια οικονομική επιλογή για να δημιουργήσουμε στο σπίτι ένα πιο άνετο και καθαρό περιβάλλον. Τι μπορεί να κάνει για εμάς ένας καθαριστής αέρα Inventor; Μεταξύ άλλων, να απομακρύνει τους ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς και τα σωματίδια σκόνης από τους χώρους μας, αφήνοντας την ατμόσφαιρα φρέσκια και ευχάριστη. Ουσιαστικά, με τη βοήθεια των καθαριστών αέρα, μπορούμε να εξασφαλίσουμε καθαρό και υγιεινό αέρα στο σπίτι μας, αφού φιλτράρουν τον αέρα, κατακρατώντας έως το 99,97% των ανεπιθύμητων σωματιδίων, αλλά και τη σκόνη. Και λιγότερη σκόνη, σημαίνει λιγότερο καθάρισμα. Υπάρχουν συνεπώς πολλοί λόγοι που εξηγούν το γιατί ένας καθαριστής αέρα Inventor, αποτελεί μια απαραίτητη προσθήκη για κάθε σύγχρονο σπίτι.

Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, θα επενδύσουμε σε θερμοπομπούς, ηλεκτρικά καλοριφέρ, αφυγραντήρες και καθαριστές αέρα για να δημιουργήσουμε την πιο ζεστή και χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Στο www.kotsovolos.gr θα βρούμε τώρα ό,τι χρειαζόμαστε, σύμφωνα με τις ανάγκες και φυσικά, τους χώρους μας και μπορούμε και να τα παραλάβουμε άμεσα και με ασφάλεια με click away.